Phone

(+31) 648066574

Email

info@massagesense.nl

Opening Hours

Mon - Sat: 10:00 - 19:00 / Sun: 12:00 - 17:00

Het perfecte cadeau voor elke gelegenheid Op zoek naar die verjaardag, jubileum, bedankt of gewoon omdat ze gegarandeerd genieten van het cadeau-idee – je hebt het gevonden! Een massagecadeaubon is een perfect cadeau voor elke gelegenheid. Wanneer u iemand een massage geeft, geeft u hem of haar de kans om echt te ontspannen. Het geschenk zelf laat zien dat u echt waarde hecht aan hun algehele welzijn. Er is geen speciale gelegenheid nodig om een massagecadeau van Massage Sense te geven. Een Massage Gift Certificate is het geschenk waar iedereen van zal houden. Of u nu een cadeau geeft aan een grootmoeder, op zoek bent naar het ideale wellness cadeau voor een beste vriendin, of een collega wilt belonen, iedereen houdt van een Massage Sense’s cadeaubon. Wat is er beter dan een massage cadeau? Hoe koop je een cadeaubon? Wij bieden 3 mogelijkheden om er zeker van te zijn dat u de perfecte optie vindt!

Selecteer een bedrag

U kunt ervoor kiezen om een bepaald bedrag aan te bieden. Uw geschenkontvanger kan de massagecadeaubon gebruiken voor elke Massage. Er zijn 2 manieren om de bon te kopen: 1). U kunt het gekozen bedrag overmaken naar onze bankrekening: Massage Sense IBAN: NL88 INGB 0009 3468 11 BIC/SWIFT Code: INGB NL 2A Wij sturen u een cadeaubon per e-mail. (Stuur ons een e-mail met het bedrag en de naam van de persoon aan wie u de cadeaubon aanbiedt) 2). U kunt de cadeaubon bij ons persoonlijk ophalen en ter plaatse met pin of contant betalen. Neem in dit geval contact met ons op om een afspraak te maken, want wij werken alleen op afspraak.

Selecteer een behandeling

Koop een massage Cadeaubon door een van onze massages te kiezen uit ons Diensten menu. U mag ook de lengte van de massage kiezen. Er zijn 2 manieren om het certificaat te kopen: 1). U kunt het corresponderende bedrag van de FIXED prijs van de door u gekozen behandeling overmaken naar onze bankrekening: Massage Sense IBAN: NL88 INGB 0009 3468 11 BIC/SWIFT Code: INGB NL 2A Wij sturen u een cadeaubon per e-mail. (Stuur ons een e-mail met de behandeling en de lengte ervan, en de naam van de persoon aan wie u de cadeaubon aanbiedt) 2). U kunt de cadeaubon bij ons persoonlijk ophalen en ter plaatse met pin of contant betalen. Neem in dit geval contact met ons op om een afspraak te maken, want wij werken alleen op afspraak.

Selecteer een speciale overeenkomst (binnenkort beschikbaar)

We hebben een aantal speciale deal pakketten geregeld om uw leven makkelijker te maken. Onze Special Deals zullen uw cadeau zeker onvergetelijk maken.
Al onze cadeaubonnen hebben een geldigheidsduur van 3 maanden die telt vanaf het moment van aankoop. Stuur ons een e-mail om uw cadeaubon te bestellen.

Hoe maak je een afspraak om een Cadeaubon in te wisselen?

Ga gewoon naar onze Diensten pagina, en selecteer de behandeling en de lengte die u werd aangeboden. Selecteer vervolgens de FLEXIBLE Afspraak, en plan uw massage in op basis van uw gemak. Breng uw certificaat mee naar de afspraak. Als u het digitaal heeft, is het voldoende om het alleen op uw mobiele telefoon te laten zien. Laat ons na uw afspraak weten hoe uw ervaring met ons was. We kijken uit naar uw feedback.
Images In Collection Page - Follow Us On Instagram Transparent Png ...
 

Voorwaarden van onze cadeaubonnen

Het gebruik van onze certificaten geldt als aanvaarding van de voorwaarden. Onze Certificaten zijn niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen, kortingen of pakketten. Niet inwisselbaar voor contant geld. Niet terugbetaalbaar. Moet in één keer worden gebruikt. Eén Certificaat per behandeling, alleen. Kan alleen worden ingewisseld voor diensten. Het kan worden overgedragen aan een andere persoon. Kan worden opgewaardeerd. Geen shows of annuleringen met minder dan 24 uur, zal het certificaat als verzilverd beschouwen en niet meer geldig. Massage Sense kan geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor verloren, gestolen of beschadigde certificaten.
We beantwoorden graag al uw vragen. Bel, mail of whatssap ons! +31 6-480 66 574 info@massagesense.nl