Phone

(+31) 648066574

Email

info@massagesense.nl

Opening Hours

Mon - Sat: 10:00 - 19:00 / Sun: 12:00 - 17:00

Rugpijn en nekpijn gaan vaak samen. En hoewel het geen ernstige aandoening is, veroorzaken ze vaak veel pijn en ongemak. In feite komt ongeveer 95% van onze cliƫnten met deze klachten en ongeveer twee derde van de hele bevolking heeft op enig moment in hun leven nek- of schouderpijn.

Deze problemen kunnen worden veroorzaakt door een slechte houding tijdens het zitten of staan, ongemakkelijk buigen of verkeerd optillen. In de meeste gevallen zal rugpijn in een paar weken of maanden verbeteren, hoewel sommige mensen pijn of pijn op lange termijn ervaren die steeds weer terugkomt.

Het behandelplan

Als de pijn langdurig chronisch lijkt te zijn en je geen letsel hebt opgelopen, is een van de meest aannemelijke redenen mogelijk Bovenkruissyndroom of TMJ-syndroom. Als je merkt dat je lijdt aan dergelijke problemen, bieden wij een conservatieve behandeling in een vorm van behandelplan. Dit pakket bestaat uit 10 sessies verspreid over 10 weken. Gedurende deze tijd zal onze speciaal opgeleide therapeut individueel met je samenwerken. Ze zal probleemgebieden met een laserprecisie benaderen en veel begeleiding bieden bij het ontwikkelen of aanpassen van je thuis-oefeningsroutine om deze behandelingen te ondersteunen. We nemen ook behandelingen op die betrekking hebben op de stresscomponent van je klachten, omdat bekend is dat veel van de houdings- en spierproblemen toenemen door blootstelling aan emotionele, fysieke en chemische stress.

Deze behandeling is niet geschikt voor je als je niet klaar bent om je te committeren aan je behandelplan en als je verwacht een passieve ontvanger van de behandelingen te kunnen zijn. We zijn erg benieuwd naar je voortgang en werken samen met jou aan ons gemeenschappelijk doel (Jou beter maken – LANGE TERMIJN!). Dit zal alleen mogelijk zijn als je naar ons toe komt met een open geest om meer te weten te komen over je toestand, evenals de bereidheid om deel te nemen aan dit project.