Phone

(+31) 648066574

Email

info@massagesense.nl

Opening Hours

Mon - Sat: 10:00 - 19:00 / Sun: 12:00 - 17:00

Ook gebaseerd op de Zweedse of Klassieke Massage, onze De-Stress Massage is een prachtige combinatie van lichte tot stevige glijdende slagen, geïntegreerd met stretching en het bereik van de gewrichten, het is een proces dat de totale ontspanning en spierspanning loslaat bevordert.

Het is vooral gericht op het geven van kwaliteitstijd aan de cliënt om te herstellen van de dagelijkse stress van het dagelijks leven.

Deze massage is zachter dan een diepe weefselmassage en beter geschikt voor mensen die geïnteresseerd zijn in ontspanning en het wegnemen van spanningen.

Ontspanningsmassage is een perfecte manier om te ontspannen na een lange dag. Het is ideaal voor mensen die worstelen met acute of chronische stress, angst en dagelijkse beslommeringen.

De lange, vloeiende slagen helpen de spanning te verlichten en bevorderen de ontspanning, terwijl de afgifte van feel-good hormonen in de hersenen wordt verhoogd. Een goede massage verhoogt de dopamine, endorfine en serotonine niveaus, die op hun beurt uw stemming verbeteren en de schadelijke effecten van stress tegengaan.

Als het uw eerste keer is op een massagepraktijk of u krijgt niet vaak een massage, dan is een Ontstress/ Ontspanningsmassage goed geschikt voor beginners.

Deze massage kan langzaam en zacht zijn, of krachtig en verkwikkend, afhankelijk van de persoonlijke stijl van de therapeut en wat u beiden probeert te bereiken.

Ontspanningsmassage is gunstig voor het verlichten van de dagelijkse stress, het losmaken van alle algemene spanningen in de spieren en het geven van een algemeen gevoel van welzijn.

Om als ontspannend te worden beschouwd, is dit type massage NIET bedoeld om te werken aan vele aandoeningen die mensen hebben, zoals chronische nekpijn, rugpijn, polspijn door overmatig gebruik van het toetsenbord, oude blessures door sport- of auto-ongelukken, beperkt bewegingsbereik in de nek, armen of benen, enz. Voor dit soort aandoeningen raden wij u aan onze Sportmassage te proberen.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is deze massagestijl niet zomaar een rage. De voordelen voor de gezondheid worden ondersteund door de wetenschap. Stress kan een tol eisen van je geest en lichaam, wat kan leiden tot chronische ziekten, vermoeidheid, slechte mentale focus en mentale kwalen. Een beetje stress zal waarschijnlijk geen kwaad kunnen. Chronische of langdurige stress daarentegen kan uw gezondheid schaden.

Gezien deze feiten is het volkomen logisch om de stress in je leven te beperken. Regelmatige massage kan helpen. Het is een veilige, natuurlijke manier om stress onder controle te houden en verdere problemen te voorkomen.

Considering these facts, it makes perfect sense to limit stress in your life. Regular massage can help. It’s a safe, natural way to keep stress under control and prevent further problems.

 • Vermindert de stress
 • Vergroot de flexibiliteit.
 • Bloedcirculatie verbeteren.
 • Endorfine-afgifte om de stemming te verbeteren
 • Spoel metabole bijproducten uit.
 • Steun Gezonde Immuniteit.
 • Verhoog de toevoer van voedingsstoffen naar de spieren.
 • Verhoogt de energie.
 • Verbeteren van de slaap.
 • Verlicht hoofdpijn.

Houd er rekening mee dat u misschien meer dan een paar sessies nodig heeft om de voordelen te ervaren waar u naar op zoek bent. Sommige mensen genieten van de voordelen van een maandelijkse massage, terwijl anderen wekelijks verzorging nodig hebben om verbeteringen te zien. Praat met uw massagetherapeut om te bepalen wat het beste voor u is.

U moet uw verzekeringsmaatschappij vragen of zij de Ontspanningsmassage dekken, en wij kunnen u een gedetailleerde factuur bezorgen.

Er zijn enkele manieren waarop u de financiële lasten van de behandeling van uw lichaam op regelmatige basis kunt verminderen.

Als u van plan bent om regelmatig De-Stress sessies te houden bij Massage Sense, hebben we verschillende pakketten met korting ontwikkeld die zeker aan uw behoeften zullen voldoen.

Gebruik geen massagetherapie om uw reguliere medische zorg te vervangen of als reden om het zien van een zorgverlener over een medisch probleem uit te stellen.

Als u een medische aandoening hebt en niet zeker weet of massagetherapie voor u geschikt is, bespreek dan uw zorgen met uw zorgverlener. U kunt ook op zoek gaan naar gepubliceerde onderzoeksartikelen over massagetherapie voor uw aandoening.

 

Annuleringsbeleid - Fixed & Flexibele afspraken

Wij raden u ten zeerste aan onze annuleringsvoorwaarden te lezen voordat u uw afspraak boekt.
INFO
0%
Je bent halverwege van een geweldige stemming. Boek uw afspraak voor een 100% Pijn- & Stressvrije dag!
De-Stress Massage
60min
75min
90min
VALUE DEAL
FIXED
 • Non-refundable
 • Upfront payment
 • No discount options
 • +15min Cupping

  De- Stress Express – 45min

  (Back, Neck & Shoulders)
  FLEXIBLE
 • Pay later
 • No deposit needed
 • Free cancellation
 • (with minimum 24 hour notice)
  60min
  75min
  90min
  +15min Cupping

  De- Stress Express – 45min

  (Back, Neck & Shoulders)
  Share on facebook
  Facebook
  Share on twitter
  Twitter
  Share on whatsapp
  WhatsApp
  Share on telegram
  Telegram
  Share on email
  Email

  Denk je aan iemand die graag van een Massage zou genieten?

  Bekijk onze Cadeaubonnen

  Het perfecte Cadeau voor elke gelegenheid

  Klik Hier

  Heeft u nog vragen?

  Wij helpen u graag verder.

  Vul gewoon het onderstaande formulier in, bel of Whatssap ons op 0648066574

  Let op: hoewel sommige therapeuten Nederlands spreken, worden e-mails en telefoontjes in Engels beantwoord