Phone

(+31) 648066574

Email

info@massagesense.nl

Opening Hours

Mon - Sat: 10:00 - 19:00 / Sun: 12:00 - 17:00

Deze methode is een combinatie van modellering en vermindering van massage manoeuvres met lymfedrainage ontwikkeld door de Braziliaanse schoonheidsspecialiste Renata França.

Het succes ervan is te danken aan het feit dat de resultaten van de methode direct effect hebben, zowel intern als extern. Dit betekent dat na de massage de achtergebleven vloeistof en gifstoffen worden geëlimineerd, waardoor de maatregelen worden verminderd en het lichaam wordt gemodelleerd.

Deze behandeling combineert, in één enkele massage, het beste van beide werelden: modellen en drains. In een sessie van 60 minuten, met 20 manoeuvres, beloven we het onmiddellijke verlies van enkele centimeters en volume!

De techniek is tien jaar geleden gecreëerd en gepatenteerd door Renata Franca, toen niemand dacht dat deze twee-in-één methode mogelijk zou zijn. Dit komt omdat beide behandelingen zeer verschillende aanrakingen vereisen.

Deze techniek heeft een direct effect ter hoogte van de buik en de benen, vermindert centimeters en elimineert de zwelling van vochtretentie, zogenaamd in een oogwenk. Dit alles zal resulteren in een uniforme huid, meer gedefinieerde spieren en een verfijnd silhouet.

Hoe de techniek op het lichaam werkt

Onze bloedsomloop wordt gevormd door het bloed en het lymfesysteem.

Het is precies dit lymfestelsel dat de stroom uitvoert die verantwoordelijk is voor het elimineren van giftige stoffen uit ons lichaam, door middel van een vloeistof die lymfe wordt genoemd.

De lymfe wordt echter sneller geabsorbeerd dan geëlimineerd, wat een ophoping van vocht tussen de cellen kan veroorzaken, wat verantwoordelijk is voor het opzwellen van ons lichaam.

De lymfedrainage stimuleert ons lymfe- en bloedsysteem, waardoor gifstoffen sneller worden verwijderd en de zwelling van het lichaam wordt geëlimineerd.

Frequentie

Er zijn mensen die ervoor kiezen om de massage elke dag te doen, maar het ideaal is dat de behandeling twee keer per week wordt gedaan. De resultaten variëren met verschillende metabolismen, maar hebben de neiging om twee tot drie dagen te duren. Het is belangrijk om niet te vergeten dat eetgewoonten ook tellen!

Veiligheid en contra-indicaties

Deze techniek wordt alleen afgeraden voor iedereen die koorts heeft, in inflammatoire of besmettelijke processen zit en het risico loopt om trombose te krijgen.

 

Kan het in de postoperatieve periode?

Het goede nieuws is dat ja, dat kan. Mannen en vrouwen kunnen kiezen voor deze techniek waarvan is bewezen dat ze het herstel na sommige operaties verbetert.

Na welke ingrepen is Drainage aangewezen?

Procedures zoals buikwandcorrectie, liposuctie en mammoplastie zorgen ervoor dat de patiënt meer vocht vasthoudt dan normaal en bij chirurgische ingrepen is het lichaam nog trager, waardoor er kneuzingen en zwellingen ontstaan.

Handmatige lymfedrainage met een budget

Helaas zijn er maar weinig verzekeringsmaatschappijen die deze vorm van massage dekken, tenzij het wordt voorgeschreven als onderdeel van de fysiotherapie voor een andere gezondheidskwestie.

U moet uw verzekeringsmaatschappij vragen of ze Manuele Lymfedrainage dekken, en wij kunnen u een gedetailleerde factuur bezorgen.

Wij werken NIET samen met een verzekeringsmaatschappij, dus zorg ervoor dat u contact opneemt met uw zorgverzekeraar en controleer de dekking van uw polis.

Er zijn echter enkele manieren waarop u de financiële lasten van de behandeling van uw lichaam op regelmatige basis kunt verminderen.

Als u van plan bent om regelmatig Manuele Lymfedrainage sessies te houden bij Massage Sense, hebben we een aantal gereduceerde pakketten ontwikkeld die zeker aan uw behoeften zullen voldoen.

Disclaimer

Gebruik geen massagetherapie om uw reguliere medische zorg te vervangen of als reden om het zien van een zorgverlener over een medisch probleem uit te stellen.

Als u een medische aandoening hebt en niet zeker weet of massagetherapie voor u geschikt is, bespreek dan uw zorgen met uw zorgverlener. U kunt ook zoeken naar gepubliceerde onderzoeksartikelen over massagetherapie voor uw aandoening.