Phone

(+31) 648066574

Email

info@massagesense.nl

Opening Hours

Mon - Sat: 10:00 - 19:00 / Sun: 12:00 - 17:00

Alleen voor vrouwen 

Hoewel over het algemeen hitte en warmte al lang geassocieerd worden met comfort en ontspanning, gaat Hitte Therapie een stap verder. Het kan zowel pijn verlichten als helpen de rug te helen bij diverse vormen van rugpijn.

Hoe werkt het?

Vaak ontstaat rugpijn door overbelasting en overspanning, waardoor spanning wordt gecreëerd in de spieren en het weefsel rond de schouderbladen en de wervelkolom. Het resultaat hiervan is dat de bloedcirculatie wordt beperkt, waardoor pijnsignalen naar de hersens worden gestuurd.

Spierverkramping in de schouders of de onderrug kan veel verschillende pijnen veroorzaken. Hitte Therapie helpt bij het verlichten van de pijn van de spierverkramping en het gerelateerde gevoel van beklemming in de rug en haar spieren.

Op de volgende manier helpt Hitte Therapie:

  • Hitte verwijdt de aderen van de spieren rond de wervelkolom. Hierdoor komen  er meer voedingsstoffen en zuurstof in de spieren, waardoor beschadigd weefsel sneller gerepareerd wordt.
  • Hitte stimuleert de zintuigelijke  receptoren in de huid. Dit betekent dat het toepassen van hitte op de rug de hoeveelheid pijn signalen vermindert en dus het ongemak verkleint.
  • Hitte faciliteert het uitrekken van het weefsel rond de wervelkolom, waaronder ook de spieren, bindweefsel en verklevingen. Daardoor is er minder stijfheid, de spieren worden flexibeler. Erg goed voor een gezonde rug.

Voor veel mensen werkt Hitte Therapie het beste als het gecombineerd wordt met een massage. De behandeling is niet invasief en er wordt ook geen gebruik gemaakt van medicatie. Hierom is de behandeling een populair alternatief voor het verlichten van rugpijn.

Het Hitte Therapie pakket bestaat uit:

  • Een volledig lichaam massage, of enkel een rugmassage;
  • Een zout scrub met een Hitte Therapie rug pakking;
  • Andere verhitte elementen gedurende de massage.