Phone

(+31) 648066574

Email

info@massagesense.nl

Opening Hours

Mon - Sat: 10:00 - 19:00 / Sun: 12:00 - 17:00

Alleen voor dames

Deze kenmerkende massagetherapie is geïnspireerd op een drie eeuwen oude massagetraditie onder de Javaanse Koninklijken. Het is de belangrijkste behandeling voor het behoud van hun gezondheid en welzijn.

De Javaanse massage is een gechoreografeerde behandeling voor het hele lichaam, waarbij gebruik wordt gemaakt van medium diepe weefselmassage technieken. Tijdens deze behandeling gebruikt de therapeut heerlijke lange strijkbewegingen op een huid die is doordrenkt met geparfumeerde olie.

Wij hebben de eer gehad deze unieke techniek te leren van de beste bron die er is, namelijk onze dierbare vriendin Cassie Lim. Cassie heeft deze massagetechniek gestudeerd in The House of Traditional Javanese Massage in Singapore en heeft haar kennis royaal aan ons doorgegeven. Deze bijzondere behandeling komt voort uit een 40 dagen durend koninklijk huwelijksritueel.

De Javaanse massage berust op een diepe druk van de duim die gepaard gaat met gelijktijdige strijkende bewegingen van de handpalm, knedingen en knokkels om gespannen spieren te breken en het lymfestelsel van het lichaam te stimuleren zijn zelfregenererende kracht vrij te geven.

Er wordt veel aandacht besteed aan de geuren die in de massageolie worden gebruikt. Gangbare geuren zoals Venkel en Sandelhout, samen met meer exotische geuren zoals Patchouli en Citroengras, helpen bij ontspanning, lichaamsverwenning en stressverlichting.

De belangrijkste essentie van de Javaanse massage ligt in het geloof dat het lichaam lucht of “winden” ophoopt, die leiden tot congestie, griep of reuma. De “wind” is dus giftig en moet worden gezuiverd. Door druk uit te oefenen en speciale strijkingen toe te passen, worden de “winden” uit het lichaam gespoeld.

Deze massage is effectief bij het verminderen van cellulitis, het verbeteren van de bloedcirculatie en het verhogen van de energiestroom.

Verder is de Javaanse massage bedoeld om te helpen bij een breed scala van kwalen, waaronder migraine, spier- en gewrichtspijn, slaapstoornissen, angst of depressie.

Het belangrijkste is dat de Javaanse massage mededogen in de hand draagt en de aanraking terugbrengt in je wezen.

 

Wij werken NIET samen met enige verzekeringsmaatschappij, dus zorg ervoor dat u contact opneemt met uw zorgverzekeraar en controleer de dekking van uw polis.

Echter, er zijn een aantal manieren waarop u de financiële lasten van de behandeling van uw lichaam op een regelmatige basis te verminderen.

Als u van plan bent om regelmatig Javaanse Massage sessies bij Massage Sense te hebben, hebben we verschillende pakketten met korting ontwikkeld die zeker aan uw behoeften zullen voldoen.

Gebruik massagetherapie niet als vervanging van uw reguliere medische zorg of als reden om een bezoek aan een zorgverlener in verband met een medisch probleem uit te stellen.

Als u een medische aandoening hebt en niet zeker weet of massagetherapie geschikt voor u zou zijn, bespreek uw zorgen dan met uw zorgverlener. U kunt ook op zoek gaan naar gepubliceerde onderzoeksartikelen over massagetherapie voor uw aandoening.

Annuleringsbeleid - Fixed & Flexibele afspraken

Wij raden u ten zeerste aan onze annuleringsvoorwaarden te lezen voordat u uw afspraak boekt.
INFO
0%
Je bent halverwege van een geweldige stemming. Boek uw afspraak voor een 100% Pijn- & Stressvrije dag!
Javanese
60min
90min
VALUE DEAL
FIXED
 • Non-refundable
 • Upfront payment
 • No discount options
 • FLEXIBLE
 • Pay later
 • No deposit needed
 • Free cancellation
 • (with minimum 24 hour notice)
  60min
  90min
  Share on facebook
  Facebook
  Share on twitter
  Twitter
  Share on whatsapp
  WhatsApp
  Share on telegram
  Telegram
  Share on email
  Email

  Denk je aan iemand die graag van een Massage zou genieten?

  Bekijk onze Cadeaubonnen

  Het perfecte Cadeau voor elke gelegenheid

  Klik Hier

  Heeft u nog vragen?

  Wij helpen u graag verder.

  Vul gewoon het onderstaande formulier in, bel of Whatssap ons op 0648066574

  Let op: hoewel sommige therapeuten Nederlands spreken, worden e-mails en telefoontjes in Engels beantwoord