Phone

(+31) 648066574

Email

info@massagesense.nl

Opening Hours

Mon - Sat: 10:00 - 19:00 / Sun: 12:00 - 17:00

Onze stelletjes massage is ontworpen om u en uw partner te helpen ontspannen, meer contact te maken en uw stress te verlichten.

Tijdens de massage, zullen u en uw partner in dezelfde massageruimte zijn. U heeft ieder uw eigen ervaren massagetherapeut die u een grondige en ontspannende massage zal geven. Zij zullen zich richten op alle gebieden die kunnen worden veroorzaakt uw pijn of ongemak en zal met u communiceren om het perfecte niveau van druk te bereiken.

U en uw partner zullen in staat zijn om te ontspannen en te verdwalen in elkaar en de massage-ervaring. Uw massage zal een ervaring zijn die u niet snel zult vergeten. U zult merken dat u beiden meer ontspannen bent, minder gespannen, en in staat om uw partner de liefde en aandacht te geven die ze verdienen.

Als u op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een geliefde voor een verjaardag, feestdag, Valentijnsdag, of gewoon zomaar, overweeg dan om een stelletjes massage te boeken. Uw geliefde zal dit zien als een zeer romantisch gebaar en zal opgewonden zijn over het krijgen van de mogelijkheid om dicht bij je zijn en te ontspannen. 

Het geven van een massage als cadeau is de perfecte manier om je liefde te tonen en tegelijkertijd te erkennen dat je geliefde een dag verdient om wat broodnodige ontspanning te krijgen! Je partner zal het heerlijk vinden om een ontspannende massage te krijgen, maar nog meer, hij of zij zal het heerlijk vinden om de ervaring met jou te delen.

Het is een massage-ervaring voor twee die echte voordelen heeft, voor de fysieke, mentale en relationele gezondheid. 

Hoewel het gebruikelijk is om te kiezen voor een paren massage als onderdeel van een dag van romantiek – laten we zeggen, met een echtgenoot, vriend of vriendin – het is ook normaal om te kiezen voor deze behandeling met een vriend of andere geliefde, zodat u beiden genieten van deze verkwikkende ervaring samen.

Of je nu je relatie wilt versterken, een speciale gelegenheid wilt vieren, of gewoon op zoek bent naar iets leuks om te doen met je significante andere, een paren massage kan het perfecte plan zijn.

Bij Massage Sense houden we ervan onze klanten te helpen ontspannen en opnieuw contact te maken met degene van wie ze het meest houden, en we begrijpen de helende voordelen die dat met zich meebrengt. Hier zijn enkele redenen waarom je eindelijk je Couples Massage bij ons zou moeten boeken:

Een nieuwe gedeelde ervaring

Het is waar; koppels die nieuwe ervaringen delen en samen nieuwe dingen proberen, hebben een hechtere band. U en uw partner zullen blijven groeien en nieuwe dingen over elkaar leren elke keer als u iets nieuws probeert. Wat is een betere nieuwe ervaring dan een die ontspanning en intimiteit stimuleert?

Vergroot genegenheid

Massages verlichten de spanning van je spieren, maar ze maken ook natuurlijke chemicaliën zoals oxytocine vrij in het lichaam. Wanneer jij en je partner oxytocine binnenkrijgen – ook wel de ‘knuffelstof’ genoemd – zul je zowel tijdens de massage als daarna meer geluk, kalmte en plezier ervaren.

Verlicht stress in het gezin

Net als oxytocine geeft het lichaam tijdens een massage ook serotonine en dopamine af. Deze chemische stoffen verhogen gevoelens van genegenheid, welzijn en kalmte. Niet alleen kan een massage uw stemming verbeteren, maar het kan ook helpen stress te verminderen en het stimuleren van doordachte gesprekken met uw significante andere.

Breng samen tijd door

We weten dat het gemiddelde stel tegenwoordig veel te veel dingen in hun agenda heeft staan om het gevoel te hebben dat ze een massage voor stellen kunnen inpassen. 

Massages geven je de mogelijkheid om te ontspannen en je werk een uurtje of wat uit te stellen om tijd door te brengen met je partner. Het beste aan het krijgen van een massage is dat het je dezelfde ontspanningsvoordelen geeft als een vakantie voor een korte hoeveelheid tijd. Je hoeft niet eens een dag vrij te nemen van je werk of ergens te overnachten. 

Aanwezig zijn

Te veel koppels worden het slachtoffer van het stilstaan bij herinneringen uit het verleden en onzekerheden over de toekomst, waardoor ze niet in staat zijn om van het heden te genieten. Massage moedigt de deelnemers aan om het heden te omarmen en zich volledig in te zetten voor de activiteit. Na een massage merken veel koppels dat ze met een beetje inspanning mindful en bewust van elkaar kunnen blijven tijdens hun dagelijkse bezigheden.

 Opruimen

Misschien ben je een voorstander van Marie Kondo – of misschien geef je, net als vele anderen, de voorkeur aan het kiezen van activiteiten en ervaringen boven materiële objecten, waarbij het ongemak zwaarder weegt dan de prijs. 

Gebruik massagetherapie niet als vervanging van uw reguliere medische zorg of als reden om een bezoek aan een zorgverlener in verband met een medisch probleem uit te stellen.

Als u een medische aandoening hebt en niet zeker weet of massagetherapie geschikt voor u zou zijn, bespreek uw zorgen dan met uw zorgverlener.

U kunt ook op zoek gaan naar gepubliceerde onderzoeksartikelen over massagetherapie voor uw aandoening.

Annuleringsbeleid - Fixed & Flexibele afspraken

Wij raden u ten zeerste aan onze annuleringsvoorwaarden te lezen voordat u uw afspraak boekt.
INFO
0%
Je bent halverwege van een geweldige stemming. Boek uw afspraak voor een 100% Pijn- & Stressvrije dag!
Couples Massage
60min
75min
90min
VALUE DEAL
FIXED
 • Non-refundable
 • Upfront payment
 • No discount options
 • FLEXIBLE
 • Pay later
 • No deposit needed
 • Free cancellation
 • (with minimum 24 hour notice)
  60min
  75min
  90min
  Share on facebook
  Facebook
  Share on twitter
  Twitter
  Share on whatsapp
  WhatsApp
  Share on telegram
  Telegram
  Share on email
  Email

  Denk je aan iemand die graag van een Massage zou genieten?

  Bekijk onze Cadeaubonnen

  Het perfecte Cadeau voor elke gelegenheid

  Klik Hier

  Heeft u nog vragen?

  Wij helpen u graag verder.

  Vul gewoon het onderstaande formulier in, bel of Whatssap ons op 0648066574

  Let op: hoewel sommige therapeuten Nederlands spreken, worden e-mails en telefoontjes in Engels beantwoord