Phone

(+31) 648066574

Email

info@massagesense.nl

Opening Hours

Mon - Sat: 10:00 - 19:00 / Sun: 12:00 - 17:00

is een uitnodiging om precies te zijn waar je bent, hier en nu.

Met de eenvoudige maar krachtige gereedschappen van ademhaling, bewustzijn en aanraking zullen we samen onderzoeken wat er in je lichaam gebeurt.

De vorm die de massage inneemt, is zachtjes schommelen, diep weefsel werken of gewoon rustig vasthouden, afhankelijk van wat er in de situatie nodig is. We nemen de tijd om de impact te voelen, om het lichaam de gelegenheid te geven om te reageren en zijn diepe wijsheid te delen die buiten de geest ligt.

Omdat alles verwelkomd wordt met vriendelijke nieuwsgierigheid, voelt het lichaam zich vrij om zich te openen en diepere lagen te onthullen. Verborgen spanningspatronen die ooit nodig waren om ons te beschermen, kunnen naar de oppervlakte komen en worden vrijgegeven. Pijn die we niet langer bestrijden, kan ontspannen en verzachten. Ons licht dat we niet langer vrezen, kan gaan schijnen.

Onderliggende Mindful Massage is een integrale visie op lichaam, geest en ziel. De manier waarop je die ene vasthoudt, zal de anderen beïnvloeden. Het lichaam is een mooie toegang tot deze eenheid.

Bijvoorbeeld, leren ademen in de pijn of ongemak in ons lichaam tijdens de massage, opent ook de mogelijkheid om meer gemak te vinden in de ‘buitenwereld’. Leren om meer diep in ons lichaam te vertoeven, opent de mogelijkheid voor meer zelfvertrouwen en genade. Leren ontvankelijk te zijn voor wat zich zal omhullen, stelt ons in staat om meer vertrouwen te ontwikkelen. Het leren aanwezig te zijn als een getuige, stelt ons in staat om de altijd drukke geest tot rust te brengen.

Het belangrijkste is uw wens om actief deel te nemen aan de verkenning en uw nieuwsgierigheid om meer te weten te komen. Het startpunt van de sessie kan fysiek ongemak zijn, emotioneel ongemak, of gewoon het verlangen om je ontspanning en inzicht te verdiepen. Het is niet nodig om ervaring te hebben met lichaamswerk en/of mindfulness.

Tijdens de sessie werkt Marce meestal direct op de huid, maar als je je hier niet prettig bij voelt zullen we een andere manier vinden. Over het algemeen gebruikt ze weinig tot geen olie.

Helaas dekken weinig verzekeringsmaatschappijen dit soort massage, tenzij het wordt voorgeschreven als onderdeel van fysiotherapie voor een blessure of een ander gezondheidsprobleem.

Wij werken NIET samen met een verzekeringsmaatschappij, dus zorg ervoor dat u contact opneemt met uw zorgverzekeraar en controleer de dekking van uw polis.

Er zijn echter een aantal manieren waarop u de financiële lasten van een regelmatige behandeling van uw lichaam kunt verminderen.

Als je van plan bent om regelmatig Mindful Massage sessies bij Massage Sense te hebben, hebben we verschillende pakketten met korting ontwikkeld die zeker aan je behoeften zullen voldoen.

Do not use massage therapy to replace your regular medical care or as a reason to postpone seeing a health care provider about a medical problem.

If you have a medical condition and are unsure whether massage therapy would be appropriate for you, discuss your concerns with your health care provider. You might also look for published research articles on massage therapy for your condition.

Annuleringsbeleid - Fixed & Flexibele afspraken

Wij raden u ten zeerste aan onze annuleringsvoorwaarden te lezen voordat u uw afspraak boekt.
INFO
0%
Je bent halverwege van een geweldige stemming. Boek uw afspraak voor een 100% Pijn- & Stressvrije dag!
Mindful Massage
60min
90min
VALUE DEAL
FIXED
 • Non-refundable
 • Upfront payment
 • No discount options
 • FLEXIBLE
 • Pay later
 • No deposit needed
 • Free cancellation
 • (with minimum 24 hour notice)
  60min
  90min
  Share on facebook
  Facebook
  Share on twitter
  Twitter
  Share on whatsapp
  WhatsApp
  Share on telegram
  Telegram
  Share on email
  Email

  Denk je aan iemand die graag van een Massage zou genieten?

  Bekijk onze Cadeaubonnen

  Het perfecte Cadeau voor elke gelegenheid

  Klik Hier

  Heeft u nog vragen?

  Wij helpen u graag verder.

  Vul gewoon het onderstaande formulier in, bel of Whatssap ons op 0648066574

  Let op: hoewel sommige therapeuten Nederlands spreken, worden e-mails en telefoontjes in Engels beantwoord