Phone

(+31) 648066574

Email

info@massagesense.nl

Opening Hours

Mon - Sat: 10:00 - 19:00 / Sun: 12:00 - 17:00

(ONZE BESTSELLER)

De sportmassage is gebaseerd op de Zweedse technieken en het is een vorm van diepe weefselmassage.

Sportmassage maakt gebruik van bepaalde zachte weefseltechnieken om spieren te mobiliseren en te manipuleren. Het belangrijkste doel ervan is het herstel te bevorderen, pijn te verlichten, een blessure te voorkomen of de gezondheid te handhaven. Het is ideaal voor acute blessures zoals verstuiking van de gewrichtsbanden of spierscheuren, maar ook voor chronische, langdurige nek- of rugklachten.

Oorspronkelijk ontwikkeld om atleten te helpen sportblessures te voorkomen of te behandelen, richt sportmassage zich op zachte en bindweefselblessures of stress veroorzaakt door zich herhalende activiteiten.

Als je erover nadenkt, zijn sporters niet de enige mensen die repetitieve activiteiten uitvoeren. Ook gewone mensen – van in een bureaustoel op een toetsenbord zitten typen tot boodschappen in zakken doen tot haren knippen – deze repetitieve activiteiten kunnen leiden tot pijn en zelfs blessures.

Bijna iedereen kent de voordelen die Massage Therapie biedt voor het verlichten van stress, pijnlijke spieren, angst en zelfs depressie.

Elke sportmassage sessie bij Massage Sense is afgestemd op de behoeften van het individu.

Als u wilt dat het diepe weefsel massage voordelen die je hebt gedroomd over te ervaren, als je wilt een problematisch gebied van spanning aan te pakken, of als u wilt uw flexibiliteit en prestatievermogen te verhogen zorg ervoor dat aan onze therapeuten te communiceren.

Houd er rekening mee dat u misschien meer dan een paar sessies nodig heeft om verlichting te ervaren.

Sommige mensen genieten van de voordelen van een maandelijkse diepe weefselmassage, terwijl anderen wekelijkse zorg nodig hebben om verbeteringen te zien. Praat met uw massagetherapeut om te bepalen wat het beste voor u is.

Het is belangrijk om realistisch te zijn over wat één diepe weefselmassage kan bereiken. Veel mensen vragen om meer druk, denken dat als de therapeut gewoon duwt hard genoeg, kunnen ze zich te ontdoen van al hun knopen in een uur. Dit zal gewoon niet gebeuren.

 • Verlengt zacht weefsel
 • Verlicht spierspanning en pijn
  Ondersteunt een goede lichaamshouding
  Verbetert de spierflexibiliteit
  Vermindert spierkrampen
  Vermindert zwelling
 • Verhoogt de bloed- en lymfestroom
 • Verhoogt de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de weke delen
 • Stimuleert het zenuwstelsel
 • Verwijdert afvalstoffen
 • Verlicht spanning en angst
 • Verbetert de nachtrust
 • Stimuleert lichamelijke activiteit (bijvoorbeeld massage voorafgaand aan een evenement)
 • Verbetert het zelfbewustzijn door het monitoren van uw eigen conditie

Het is niet ongebruikelijk dat je na een diepe weefselmassage nog een paar dagen last hebt van pijn. Het gebruik van een verwarmingskussen of een cold pack gewikkeld in een handdoek kan helpen om de pijn te verlichten.

Hoewel massagetherapie over het algemeen veilig is, wordt bij diepe weefselmassage zeer stevige druk uitgeoefend en is dit niet voor iedereen veilig.

Raadpleeg uw arts voordat u een diepe weefselmassage ondergaat als u:

 • in het verleden bloedstolsels of een stollingsstoornis hebt gehad
 • bloedverdunners gebruikt
  een bloedingsstoornis hebt
 • kanker hebt of een kankerbehandeling ondergaat, zoals chemotherapie of bestraling

Iedereen met osteoporose of kanker die is uitgezaaid naar de botten moet diepe weefselmassage vermijden, omdat de stevige druk die wordt gebruikt een breuk kan veroorzaken.

Je kunt ook beter geen diepe weefselmassage geven als je zwanger bent. (Wij bieden Gespecialiseerde Zwangerschapsmassage)

Als je een open wond of een huidinfectie hebt, moet je een nieuwe afspraak maken om te voorkomen dat je een nieuwe infectie oploopt of een bestaande verergert.

Als u van plan bent om regelmatig Sportmassage sessies bij Massage Sense, hebben we een aantal pakketten met korting die zeker zal voldoen aan uw behoeften.

U kunt ook uw verzekeringsmaatschappij vragen of ze sport / diepe weefselmassage dekken, en wij kunnen u voorzien van een gedetailleerde factuur.

Wij werken niet samen met een verzekeringsmaatschappij, dus zorg ervoor dat u contact opneemt met uw zorgverzekeraar en controleer uw polis dekking.

 

Gebruik massagetherapie niet als vervanging van uw reguliere medische zorg of als reden om een bezoek aan een zorgverlener in verband met een medisch probleem uit te stellen.

Als u een medische aandoening hebt en niet zeker weet of massagetherapie geschikt voor u zou zijn, bespreek uw zorgen dan met uw zorgverlener.

U kunt ook op zoek gaan naar gepubliceerde onderzoeksartikelen over massagetherapie voor uw aandoening.

Annuleringsbeleid - Fixed & Flexibele afspraken

Wij raden u ten zeerste aan onze annuleringsvoorwaarden te lezen voordat u uw afspraak boekt.
INFO
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

Denk je aan iemand die graag van een Massage zou genieten?

Bekijk onze Cadeaubonnen

Het perfecte Cadeau voor elke gelegenheid

Klik Hier

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag verder.

Vul gewoon het onderstaande formulier in, bel of Whatssap ons op 0648066574

Let op: hoewel sommige therapeuten Nederlands spreken, worden e-mails en telefoontjes in Engels beantwoord