Phone

(+31) 648066574

Email

info@massagesense.nl

Opening Hours

Mon - Sat: 10:00 - 19:00 / Sun: 12:00 - 17:00

Deze massage is een handige, snelle en goedkope manier om te genieten van de voordelen van de massage.

De stoelmassage wordt uitgevoerd terwijl de cliënt volledig gekleed is en comfortabel zit in een speciale massagestoel die toegang geeft tot de gebieden met de grootste spierspanning; de rug, de nek, het hoofd, de schouders, de armen en de handen.

Deze unieke massagestoel is ergonomisch ontworpen en biedt volledige ondersteuning van het hoofd (gezicht naar voren), de armen, de romp en de benen.

Door gebruik te maken van acupressuurpunten en een combinatie van Sport- en Shiatsu-massagetechnieken behandelt deze massagestoel de meest voorkomende spanningsgebieden en stress.

Onze stoelmassagetechniek richt zich op de manipulatie van de zachte weefsels op uw bovenlichaam, waaronder; uw hoofd, nek, rug en uw schouders die over het algemeen de bron zijn van frequente spanning. Wanneer u in deze massagestoel zit, hebben onze therapeuten gemakkelijk toegang tot deze belangrijke gebieden, en het resultaat is een gerichte massage om de exacte spanningsgebieden op uw lichaam te lokaliseren.

De spieren van uw rug, nek en schouders zijn onderhevig aan dagelijkse stress en meestal kunnen deze spanningen ervoor zorgen dat uw lichaamsweefsel stijf en pijnlijk wordt. Onze therapeuten gebruiken meestal hun ellebogen met hun handen om druk uit te oefenen op uw getroffen gebieden en spiergroepen tijdens uw stoelmassage. Het resultaat van deze tedere manipulatie van het weefsel is ontspanning van de spieren en het wegnemen van stress en spanning.

Daarom speelt de massage therapie een grote rol in de pijnbestrijding. Spierknobbels zijn meestal de oorzaak van pijn, vooral in uw nek. De spiergroep in uw nek is over het algemeen de oorzaak van de pijn die zich verspreidt over uw schouders, bovenrug, borst, armen, handen en de zijkant van uw hoofd. Onze bekwame therapeuten kunnen deze spiergroepen effectief aanpakken wanneer u in de massagestoel zit en ook pijnlijke triggerpoints loslaten, wat de verlichting biedt.

Naast deze fysieke voordelen biedt therapeutische massage ook veel psychologische voordelen. Terwijl u in de stoel zit, bent u zowel mentaal als fysiek ontspannen, ervaart u lagere niveaus van angst en verbeterde bewustwording en helderheid van denken.

 • Verhoogt de circulatie en de stroom van voedingsstoffen door het hele systeem;
 • Vermindert spierspanning die kan leiden tot chronische pijn;
 • Stimuleert het lymfeweefsel waardoor gifstoffen worden afgevoerd;
 • Helpt bij spierstijfheid en stress-geïnduceerde spanning;
 • Laat endorfine (feel-good hormoon) vrijkomen in de bloedstroom;
 • Vermindert vermoeidheid, angst en depressie;
 • Helpt de kwaliteit van de slaap te verbeteren.

Gebruik massagetherapie niet als vervanging van uw reguliere medische zorg of als reden om een bezoek aan een zorgverlener in verband met een medisch probleem uit te stellen.

Als u een medische aandoening hebt en niet zeker weet of massagetherapie geschikt voor u zou zijn, bespreek uw zorgen dan met uw zorgverlener. U kunt ook op zoek gaan naar gepubliceerde onderzoeksartikelen over massagetherapie voor uw aandoening.

Annuleringsbeleid - Fixed & Flexibele afspraken

Wij raden u ten zeerste aan onze annuleringsvoorwaarden te lezen voordat u uw afspraak boekt.
INFO
0%
Je bent halverwege van een geweldige stemming. Boek uw afspraak voor een 100% Pijn- & Stressvrije dag!
Chair Massage
30min
VALUE DEAL
FIXED
 • Non-refundable
 • Upfront payment
 • No discount options
 • FLEXIBLE
 • Pay later
 • No deposit needed
 • Free cancellation
 • (with minimum 24 hour notice)
  30min
  Share on facebook
  Facebook
  Share on twitter
  Twitter
  Share on whatsapp
  WhatsApp
  Share on telegram
  Telegram
  Share on email
  Email

  Denk je aan iemand die graag van een Massage zou genieten?

  Bekijk onze Cadeaubonnen

  Het perfecte Cadeau voor elke gelegenheid

  Klik Hier

  Heeft u nog vragen?

  Wij helpen u graag verder.

  Vul gewoon het onderstaande formulier in, bel of Whatssap ons op 0648066574

  Let op: hoewel sommige therapeuten Nederlands spreken, worden e-mails en telefoontjes in Engels beantwoord