Phone

(+31) 648066574

Email

info@massagesense.nl

Opening Hours

Mon - Sat: 10:00 - 19:00 / Sun: 12:00 - 17:00

Het temporomandibulaire gewricht (TMJ) werkt als een scharnier dat uw kaakbeen met uw schedel verbindt. U hebt één gewricht aan elke kant van uw kaak.

TMJ-aandoeningen – een soort temporomandibulaire stoornis of TMD – kunnen pijn veroorzaken in uw kaakgewricht en in de spieren die de kaakbeweging regelen.De precieze oorzaak van iemands TMJ-aandoening is vaak moeilijk vast te stellen. Uw pijn kan het gevolg zijn van een combinatie van factoren, zoals genetica, artritis of kaakletsel. Sommige mensen met kaakpijn hebben ook de neiging om hun tanden te klemmen of te knarsen (bruxisme), hoewel veel mensen hun tanden gewoon zijn te klemmen of te knarsen en nooit een TMJ-stoornis ontwikkelen.

Hoewel sommige chronische gevallen van TMD een operatie vereisen, blijkt in de praktijk dat mensen frustratie ervaren bij de conventionele behandeling, maar vaak tevreden zijn over behandelingen met complementaire en alternatieve geneeskunde, met name massagetherapie.

De TMD-behandeling is een diepe weefselmassage van gezicht, hoofd, nek en schouders.

Het helpt bij het losmaken van de pijn in de spieren en stijfheid in de gewrichten die verband houden met de aandoening. Het vermindert hoofdpijn, pijn en stijfheid in de nek en schouders. Vermindering van spanning in de kaken, knarsen of klemmen van de tanden.

Het helpt het bewegingsbereik te vergroten en vermindert zo de pijn bij kauwen, geeuwen en het eten van vast voedsel. Het helpt bij het genezen van sinusitis en het kan ook het gezichtsvermogen en het gehoor verbeteren.

De bloedsomloop wordt verbeterd, waardoor de activiteit van de zintuigen toeneemt. Veel mensen merken zelfs dat hun ademhaling, gehoor en gezichtsvermogen verbeteren. Het vermindert de kans op sinus infecties. Doordat er meer bloed naar en van de hersenen kan stromen, helpt de TMD-behandeling de patiënt om meer gefocust en scherp te zijn. Het verbetert het geheugen, verbetert de stemming en verjongt de spieren van het gezicht en de nek.

Als u van plan bent om regelmatig TDM sessies bij Massage Sense te hebben, hebben we verschillende pakketten met korting ontwikkeld die zeker aan uw behoeften zullen voldoen.

U kunt ook uw verzekeringsmaatschappij vragen of zij dit soort behandeling vergoeden, en wij kunnen u dan een gedetailleerde rekening bezorgen.

Wij werken met geen enkele verzekeringsmaatschappij, dus zorg ervoor dat u contact opneemt met uw zorgverzekeraar en controleer de dekking van uw polis.

Gebruik massagetherapie niet als vervanging van uw reguliere medische zorg of als reden om een bezoek aan een zorgverlener in verband met een medisch probleem uit te stellen.

Als u een medische aandoening hebt en niet zeker weet of massagetherapie geschikt voor u zou zijn, bespreek uw zorgen dan met uw zorgverlener.

U kunt ook op zoek gaan naar gepubliceerde onderzoeksartikelen over massagetherapie voor uw aandoening.

Annuleringsbeleid - Fixed & Flexibele afspraken

Wij raden u ten zeerste aan onze annuleringsvoorwaarden te lezen voordat u uw afspraak boekt.
INFO
0%
Je bent halverwege van een geweldige stemming. Boek uw afspraak voor een 100% Pijn- & Stressvrije dag!
TDM / TMJ
60min
75min
VALUE DEAL
FIXED
 • Non-refundable
 • Upfront payment
 • No discount options
 • FLEXIBLE
 • Pay later
 • No deposit needed
 • Free cancellation
 • (with minimum 24 hour notice)
  60min
  75min
  Share on facebook
  Facebook
  Share on twitter
  Twitter
  Share on whatsapp
  WhatsApp
  Share on telegram
  Telegram
  Share on email
  Email

  Denk je aan iemand die graag van een Massage zou genieten?

  Bekijk onze Cadeaubonnen

  Het perfecte Cadeau voor elke gelegenheid

  Klik Hier

  Heeft u nog vragen?

  Wij helpen u graag verder.

  Vul gewoon het onderstaande formulier in, bel of Whatssap ons op 0648066574

  Let op: hoewel sommige therapeuten Nederlands spreken, worden e-mails en telefoontjes in Engels beantwoord