Phone

(+31) 648066574

Email

info@massagesense.nl

Opening Hours

Mon - Sat: 10:00 - 19:00 / Sun: 12:00 - 17:00

Het is gebleken dat mensen door op de juiste momenten langzamer aan te doen, merken dat ze het beter doen in veel aspecten van hun leven, in gezondheid, dieet, school, relaties en zelfs op het werk.

Regelmatig vertragen van onze drukke levens verhoogt onze productiviteit aanzienlijk, onze hersenen worden weer meer in staat tot creatief denken en ons evenwicht in het zenuwstelsel komt terug. Dit voorkomt veel van de hedendaagse psychische problemen die mensen ervaren bij blootstelling aan hoge niveaus van stress, zoals slaapproblemen, burn-out, angst en depressie. Wanneer je regelmatig de tijd neemt om te vertragen en op te laden, groeit de tevredenheid en het algehele geluk van het leven en rapporteren mensen opnieuw hun motivatie en passie voor dingen.

Door ons 10-weekse programma te volgen, cultiveer je je basis voor een gezonde mentale houding en persoonlijk geluk en investeer je ook in het voorkomen van mogelijke mentale letsels veroorzaakt door de veeleisende wereld van vandaag. Dit programma is ook een ideale ondersteuning voor een sessie fysiotherapie door een emotionele component van fysieke pijn, zoals rugpijn, aan te pakken.

Dit programma is een zeer betaalbare manier om mentale en fysieke ondersteuning te ontvangen voor een langere periode van tijd!

Hoe werkt dit programma?

Je zult wekelijkse massage-sessies hebben van 30 minuten, ontworpen om het parasympathische zenuwstelsel te stimuleren, wat voor diepere ontspanning en een betere hormonale balans zorgt. Gebleken is dat massage naast het vrijgeven van de spierspanning ook productiehormonen zoals endorfine, oxytocine en dopamine bevordert. Deze hebben het vermogen om de schade veroorzaakt door stresshormonen adrenaline en cortisol te compenseren.

Elke massagesessie wordt ondersteund met audio-geleide ontspanning die is ontworpen om je zelfvertrouwen en gestage achtergrondgeluk te bevorderen.

Dit programma zal je stap voor stap begeleiden door emotionele omgangs-strategieën en strategieën voor het voorkomen van emotioneel letsel. Na elke sessie ontvangt u instructies voor een bepaalde omgangs-techniek die je als een krachtige tool voor geestelijke hygiëne zal dienen en die e algehele psychologische veerkracht efficiënt zal versterken.

Wie kan profiteren van dit programma?

Dit behandelplan is geschikt voor mensen die worden blootgesteld aan omgevingen met veel stress, bijvoorbeeld universiteitsstudenten, voltijds werkende ouders, ondernemers en professionals die zijn gepositioneerd in competitieve gebieden.

Wat moet je doen?

Kijk of je regelmatig tijd kunt maken die je aan dit programma besteedt.
Stuur een e-mail naar info@massagesense.nl en abonneer je op dit programma.