Phone

(+31) 648066574

Email

info@massagesense.nl

Opening Hours

Mon - Sat: 10:00 - 19:00 / Sun: 12:00 - 17:00

Een voetmassage is misschien net wat je voeten nodig hebben aan het einde van een lange dag.

Deze Aziatische Geïnspireerde Voetmassage is een diep ontspannende behandeling die u het gevoel geeft alsof u op lucht loopt!

De gezonde en energieke aanpak van onze Asian Inspired Foot Massage routine richt zich op het hele lichaam en creëert vrijheid en hernieuwde energie in de benen, voeten, rug & schouders. De algemene balancerende en herstellende effecten van deze massage zijn zeer opmerkelijk!

De eerste stap om u ontspannen en spanningsvrij te laten voelen terwijl u uw lichaam weer gezond maakt, is het weken van uw voeten in een bad met warm water, vermengd met etherische oliën. Rustige muziek kalmeert u terwijl u uw voeten laat weken.

Voorzichtig begint de therapeut u te ontspannen door uw hoofd, hoofdhuid, nek en bovenste schouders te masseren, met bijzondere aandacht voor de belangrijkste drukpunten. Deze kalmerende behandeling stimuleert een gevoel van warmte en innerlijke rust – De hoofdhuidmassage is olievrij, zodat u door kunt gaan naar uw volgende afspraak.

Zodra uw lichaam ontspannen is, worden uw voeten gedroogd en kunt u weer in onze stoel plaatsnemen.  Warme, schone handdoeken omringen u, terwijl de therapeut voor u zit en uw voeten en kuiten begint te kneden.  Onmiddellijk wordt u omhuld door muziek, rust en plezier.

De therapeut zal beginnen met het zachtjes masseren van de voeten. Daarna werkt ze rond de voeten en drukt ze op specifieke drukpunten.

Deze punten zijn gekoppeld aan de organen en structuren van het lichaam en de druk op deze punten kan zachtjes de spanning en disfunctie in andere gebieden van het lichaam verlichten.

Niet alleen voelen je voeten zich verfrist, maar als je je op je lichaam afstemt zul je ontdekken dat elk deel van je lichaam ook een gevoel van verlichting voelt.

Terwijl we lopen, rennen of staan, oefenen we voortdurend druk uit op alle delen van de voet. Een voetmassage werkt door de spieren in de voet op te warmen en te strekken om eventuele ontstekingen rond de gevoelige gewrichten in de voet te verminderen.

De Chinese geneeskunde gelooft dat de voeten de basis vormen van de menselijke levensenergie. De voeten bevatten, net als handen en oren, projecties van alle vitale organen, wat resulteert in functionele veranderingen van een van hen worden direct gereflecteerd op de voeten.

Voetmassage verbetert de lymfe- en bloedcirculatie, voorkomt zwellingen en spataderen. Het is zeer nuttig bij slapeloosheid, angst, irritatie en andere kleine zenuwaandoeningen.

Het voorkomt krampen in de kuiten, verlicht het gevoel van zwaarte in de benen en spiervermoeidheid (na het sporten).

Voetmassage heeft een positief effect op de heupgewrichten, ontspant ze en verbetert het gevoel van lopen. Het verbetert ook de bloedcirculatie naar de tenen. Het versterkt de spieren en ligamenten van de voeten.

Als je voetzweren, recent letsel, voet- of enkelwonden, jicht of een cardiovasculaire aandoening hebt, is Voetmassage mogelijk niet geschikt of veilig.

Vermijd Voetmassage als je last hebt van infectieziekten van de huid, schimmelinfecties, laesies en osteoporose. Het is ook niet geschikt voor mensen met diabetes, artrose (aan enkel of voet), problemen met de bloedsomloop, actieve infecties, galstenen, nierstenen of bepaalde vormen van kanker.

Zwangere vrouwen moeten reflexologie vermijden. In plaats daarvan bieden wij gespecialiseerde zwangerschapsmassage aan.

U moet uw verzekeringsmaatschappij vragen of zij Voetmassage dekken, en wij kunnen u een gedetailleerde rekening bezorgen.

Wij werken NIET samen met een verzekeringsmaatschappij, dus zorg ervoor dat u contact opneemt met uw zorgverzekeraar en controleer de dekking van uw polis.

Er zijn echter een aantal manieren waarop u de financiële lasten van de behandeling van uw voeten op een regelmatige basis kunt verminderen.

Als u van plan bent om regelmatig voetmassage sessies bij Massage Sense, hebben we een aantal pakketten met korting die zeker zal voldoen aan uw behoeften.

Het doel van onze voetmassage is ontspanning van de voeten. De meeste mensen vinden dat de voetbehandeling ook het hele lichaam een ontspannen gevoel geeft. Voetmassage kan niet worden gebruikt om een diagnose te stellen of een medische aandoening te behandelen Elke medische aandoening moet worden beoordeeld door een arts.

Iedereen reageert anders op de druk die op zijn voeten wordt uitgeoefend. Hoewel uw behandeling stevig moet zijn, mag het op geen enkele manier pijnlijk zijn. Als u pijn ervaart, stop dan onmiddellijk met de behandeling en laat de druk aanpassen tot hij stevig aanvoelt.

Het is vooral belangrijk dat vrouwen die zwanger zijn hun arts raadplegen voordat ze een voetmassage ondergaan. Laat de therapeut ook van tevoren weten dat u zwanger bent.

Annuleringsbeleid - Fixed & Flexibele afspraken

Wij raden u ten zeerste aan onze annuleringsvoorwaarden te lezen voordat u uw afspraak boekt.
INFO
0%
Je bent halverwege van een geweldige stemming. Boek uw afspraak voor een 100% Pijn- & Stressvrije dag!
Foot Massage
45min
60min
90min
VALUE DEAL
FIXED
 • Non-refundable
 • Upfront payment
 • No discount options
 • FLEXIBLE
 • Pay later
 • No deposit needed
 • Free cancellation
 • (with minimum 24 hour notice)
  45min
  60min
  90min
  Share on facebook
  Facebook
  Share on twitter
  Twitter
  Share on whatsapp
  WhatsApp
  Share on telegram
  Telegram
  Share on email
  Email

  Denk je aan iemand die graag van een Massage zou genieten?

  Bekijk onze Cadeaubonnen

  Het perfecte Cadeau voor elke gelegenheid

  Klik Hier

  Heeft u nog vragen?

  Wij helpen u graag verder.

  Vul gewoon het onderstaande formulier in, bel of Whatssap ons op 0648066574

  Let op: hoewel sommige therapeuten Nederlands spreken, worden e-mails en telefoontjes in Engels beantwoord