Acties

Kom regelmatig een kijkje nemen op deze pagina, want onze acties veranderen vaak.


Bovenrug en nek met bonus!

Wist je dat je bij Massage Sense een behandelingsprogramma kunt volgen met professioneel gecertificeerde massagetherapeuten? De meest populaire keuze is het Bovenrug en nek behandelplan. Ongeveer 95% van de mensen met rugklachten bevindt zich in een categorie van “schouders en nek” vanwege onze huidige levensstijl vol met computers en mobiele telefoons. Dit programma leert je hoe je dit effectief kunt compenseren. Wanneer je je op elk gewenst moment tijdens de maand mei 2018 abonneert op dit programma, volgt u niet alleen een zeer nuttig behandelplan met veel groter potentieel om pijn en spanningsverlichting op LANGE TERMIJN te leveren, maar we voegen een extratje toe. Tijdens uw behandelingen zullen we een extra component opnemen dat we hebben geleend uit Vertragen en opladen programma. Dit programma is ontworpen om klanten, die spierpijn met een emotionele / mentale oorzaak (Zoals na burn-out, lijden aan depressie en angst of slaapstoornissen) hebben, te helpen. Dus, voor de prijs van één, zult u genieten van nog grotere voordelen!

We staan ​​op het punt onze tarieven na de zomer te verhogen, dus dit is ook je laatste kans om het pakket voor de lagere prijs te krijgen.


Crazy-Lazy Mondays – 15% korting

U krijgt elke maandag 15% korting op alle flexibele massagebehandelingen. Let op: deze korting is geldig voor alle individuele massagebehandelingen, maar is niet van toepassing op de reeds verdisconteerde vaste afspraken, multi-arrangementen en speciale aanbiedingen. Ook zijn de afspraken afhankelijk van de beschikbaarheid van therapeuten die hen voorzien en zich daarin specialiseren.

Boek nu online