Body scrub massage nl

We raden je aan ons annuleringsbeleid te lezen voordat je de afspraak boekt.


                                                 Plan je afspraak


VALUE DEAL

Fixed

 • Geen restitutie
 • Vooraf betalen
 • Geen kortingen mogelijk
 

          Flexible

 • Betaal later, geen aanbetaling nodig
 • Gratis annulering
 • (met minimaal 24 uur waarschuwing)
 

60 min. 

 90 min.

60 min.

90 min.

Body Scrub Massage

(*Alleen voor dames)

 
 €109€117

 

Alleen voor dames

Deze zalige ervaring begint met een verkwikkende full body scrub, die uw huid van top tot teen herstelt. Een full body scrub die uw huid polijst, buigt en verjongt.

Een ontspannende massage van een uur met behulp van essentiële olie volgt, waarbij uw therapeut werkt om pijnlijke en vermoeide spieren te kalmeren.

Bij deze behandeling gebruiken we Himalaya zout dat bekend staat om zijn helende eigenschappen, reinigende en ontgiftende werking. Bovendien houdt het scrubben van de huid met Himalayazout de poriën open en stimuleert het de afvoer van metabolische afvalstoffen door uw lichaam. Dit helpt bij het uitvoeren van giftige stoffen en afvalstoffen uit de buurt van uw cellen en in uw eliminatiesysteem.

Als grootste orgaan van het menselijk lichaam is de huid verantwoordelijk voor een 1/4e van uw dagelijkse ontgifting. Dit maakt het een van de belangrijkste eliminatieorganen en het is essentieel om het essentieel te houden. De lichaamsscrubmassage is speciaal ontworpen om uw huid zeer functioneel te houden.

Een volledige lichaamsscrub is af en toe essentieel om ervoor te zorgen dat uw huid er gelijkmatig, fris, verjongd en jeugdig uitziet. Uw huid zal er zeker stralen en u zult er ongetwijfeld jonger uitzien en zich jonger voelen.

Hier zijn een paar van de voordelen van een full body scrub. Na een verzachtende massage zijn de voordelen tweeledig en laat u zich fris en jonger voelen met een stralende huid.

 • Een body scrub exfolieert en hydrateert de huid, verwijdert dode huidcellen en schilferige huid. De gietmassa’s worden ontstoppen en laten de huid vrij van vuil.
 • De huid wordt direct glad en zacht na een scrubmassage.
 • Net als elke andere massage helpt ook deze massage bij het verbeteren van de bloedcirculatie, verbetert de huidskleur en verhoogt de doorstroming van de lymfe.
 • Deze massage kan uw huid voorbereiden op een gelijkmatige bruining. Ook in het geval van zelfbruining is deze massage heilzaam als deze voor het aanbrengen van de zelfbruiner wordt gedaan om het risico op een vlekkerig effect te voorkomen.

 

Body Scrub Massage met een budget

Als u van plan bent om regelmatig Body Scrub Massage sessies te houden bij Massage Sense, hebben we verschillende afgeprijsde pakketten ontwikkeld die zeker aan uw behoeften zullen voldoen.

Disclaimer

Gebruik geen massagetherapie om uw reguliere medische zorg te vervangen of als reden om het zien van een zorgverlener over een medisch probleem uit te stellen.

Als u een medische aandoening hebt en niet zeker weet of massagetherapie voor u geschikt is, bespreek dan uw zorgen met uw zorgverlener. U kunt ook zoeken naar gepubliceerde onderzoeksartikelen over massagetherapie voor uw aandoening.

 

We raden je aan ons annuleringsbeleid te lezen voordat je de afspraak boekt.


                                                 Plan je afspraak


VALUE DEAL

Fixed

 • Geen restitutie
 • Vooraf betalen
 • Geen kortingen mogelijk
 

          Flexible

 • Betaal later, geen aanbetaling nodig
 • Gratis annulering
 • (met minimaal 24 uur waarschuwing)
 

60 min. 

 90 min.

60 min.

90 min.

Body Scrub Massage (*Alleen voor dames) 
 €109€117

 

Reviews

Elizabeth-HazlerhustAls een traktatie voor mezelf boekte ik de "Body scrub-massage". Dit is een complete body scrub, gevolgd door een heerlijke ontspannende massage. Je voelt echt achteraf dat je huid is 'vernieuwd'. De exfoliatie is niet te schurend (op sommige andere plaatsen heb je het gevoel dat je huid is verwijderd, geïrriteerd raakt en de ervaring pijnlijk is). NIET HIER bij Massage Sense! 1,5 uur puur genieten en ontspanning. Ik kan het iedereen aanbevelen!