Massage workshop voor stellen

Heb je ooit een echt effectieve massage gehad van je partner?

In onze privé massage workshops helpt Zuzana jou en je partner massage technieken te leren, en deze te verfijnen. De technieken zijn simpel, effectief, en helpen bij het verlichten van stress en spanning in de rug, schouders en nek. Zuzana begeleid jullie door de technieken totdat jij en je partner er vertrouwen in hebben de nieuwe vaardigheden goed te kunnen toepassen.

In de ontspannen sfeer van onze massage studio leer je eenvoudige massage technieken die je gelijk op uw eigen partner kunt oefenen. Na de les ontvang je ook een handleiding voor de massagetechnieken die jullie net hebben geleerd.

Na deze workshop is er geen excuus meer om je partner niet meer te masseren, omdat jullie dan precies weten hoe het moet, en weten hoe je ervan kan genieten! De gespannen rug, schouders en nek worden verre herinneringen en jullie hebben weer een extra activiteit erbij om te delen met elkaar.

Je kunt ook een Privé massage workshop cadeau doen met een van onze cadeaubonnen.

Stuur ons een E-mail op info@massagesense.nl om een workshop te plannen, of een cadeaubon te bestellen.

Kosten: 160 euro per koppel
Betalen: Money transfer (upfront), of cash
Duur: 2,5 uur
Waar: Zoutmanstraaat 26b, 2518 GR Den Haag

Reviews

Ik en mijn vrouw hebben de workshop gedaan met Zuzanan. De workshop overtrof al onze verwachtingen. Het was zowel theoretisch als praktisch heel leerzaam en we hebben enkele nuttige basismassagetechnieken geleerd. We hebben het naar ons zin gehad en we gaan zeker oefenen thuis oefenen wat we hebben geleerd.

Dit was onze eerste massage workshop en het was een geweldige ervaring. Gewoon een fantastische manier om een oase van rust te ervaren temidden van een hectisch leven van alledag! De sfeer is erg ontspannend en Zuzana heeft goed werk geleverd. We raden deze workshop aan iedereen aan en zullen zeker terugkomen.

Ik heb een geweldige herinnering aan deze workshop. Het begon al vanaf het moment dat we onze schoenen bij de ingang uittrokken en ging verder in de aromatische, comfortabele kamer totdat we voelden dat we onze jas van alledaagse zorgen hadden uitgedaan. Vanaf dat moment was het voor ons beiden een ontdekkingsreis. Terwijl ik de massage gaf, vroeg ik me voortdurend af: hoe zal ze reageren als ik de druk hier verander? zal het kietelen? zal het pijn doen? hoe zal het zijn als het mijn beurt is om gemasseerd te worden van mijn partner? Zuzana leerde ons haar technieken, coachte ons en zorgde ervoor dat we thuis konden blijven wat we van haar geleerd hebben. Bedankt Zuzana.

De workshop was een verrassende ervaring voor ons. De welkome sfeer, was ontspannend. Na een korte introductie gaf Zuzana ons een gids die we tijdens de sessie konden volgen. Ze legde verschillende soorten massages uit en het daaruit voortvloeiende effect op het lichaam. Zuzana volgde op professionele wijze de massagetherapie voor ons, gaf advies en corrigeerde soms onze technieken. Ik vond het heel interessant om het liefdevolle en strelende deel van mijn relatie met mijn partner opnieuw te ontdekken. Ik adviseer de workshop vooral als cadeau: het zal zeker zeer gewaardeerd worden.