Voetmassage (binnenkort)

We raden je aan ons annuleringsbeleid te lezen voordat je de afspraak boekt.


                                                 Plan je afspraak


VALUE DEAL

Fixed

 • Geen restitutie
 • Vooraf betalen
 • Geen kortingen mogelijk
 

          Flexible

 • Betaal later, geen aanbetaling nodig
 • Gratis annulering
 • (met minimaal 24 uur waarschuwing)
 60 min.  90 min.60 min.90 min.
NEW! Foot Massage €70
€101  €75€109
 

NEW Foot Massage Express 

(45min)

 45min.

€ 52

 45min.

€ 56

 

Een voetmassage is misschien net wat je voeten nodig hebben aan het einde van een lange dag.

Deze Aziatische Geïnspireerde Voetmassage is een diep ontspannende behandeling die u het gevoel geeft alsof u op lucht loopt!

De gezonde en energieke aanpak van onze Asian Inspired Foot Massage routine richt zich op het hele lichaam en creëert vrijheid en hernieuwde energie in de benen, voeten, rug & schouders. De algemene balancerende en herstellende effecten van deze massage zijn zeer opmerkelijk!

De eerste stap om u ontspannen en spanningsvrij te laten voelen terwijl u uw lichaam weer gezond maakt, is het weken van uw voeten in een bad met warm water, vermengd met etherische oliën. Rustige muziek kalmeert u terwijl u uw voeten laat weken.

Voorzichtig begint de therapeut u te ontspannen door uw hoofd, hoofdhuid, nek en bovenste schouders te masseren, met bijzondere aandacht voor de belangrijkste drukpunten. Deze kalmerende behandeling stimuleert een gevoel van warmte en innerlijke rust – De hoofdhuidmassage is olievrij, zodat u door kunt gaan naar uw volgende afspraak.

Zodra uw lichaam ontspannen is, worden uw voeten gedroogd en kunt u weer in onze stoel plaatsnemen.  Warme, schone handdoeken omringen u, terwijl de therapeut voor u zit en uw voeten en kuiten begint te kneden.  Onmiddellijk wordt u omhuld door muziek, rust en plezier.

De therapeut zal beginnen met het zachtjes masseren van de voeten. Daarna werkt ze rond de voeten en drukt ze op specifieke drukpunten.

Deze punten zijn gekoppeld aan de organen en structuren van het lichaam en de druk op deze punten kan zachtjes de spanning en disfunctie in andere gebieden van het lichaam verlichten.

Niet alleen voelen je voeten zich verfrist, maar als je je op je lichaam afstemt zul je ontdekken dat elk deel van je lichaam ook een gevoel van verlichting voelt.

Terwijl we lopen, rennen of staan, oefenen we voortdurend druk uit op alle delen van de voet. Een voetmassage werkt door de spieren in de voet op te warmen en te strekken om eventuele ontstekingen rond de gevoelige gewrichten in de voet te verminderen.

De Chinese geneeskunde gelooft dat de voeten de basis vormen van de menselijke levensenergie. De voeten bevatten, net als handen en oren, projecties van alle vitale organen, wat resulteert in functionele veranderingen van een van hen worden direct gereflecteerd op de voeten.

Voordelen van voetmassage

 • Voetmassage verbetert de lymfe- en bloedcirculatie, voorkomt zwelling en spataderen. Het is zeer nuttig voor slapeloosheid, angst, irritatie en andere kleine zenuwaandoeningen.
 • Het voorkomt krampen in de kuiten, verlicht het gevoel van zwaarte in de benen en spiervermoeidheid (na het sporten).
 • Voetmassage heeft een positief effect op de heupgewrichten, ontspant deze en versterkt het gevoel van lopen. Het verbetert ook de bloedcirculatie naar de tenen. Het versterkt de spieren en banden van de voeten.

Contra-indicaties

Als u voetzweren, recente blessures, voet- of enkelwonden, jicht of een cardiovasculaire aandoening heeft, is voetmassage mogelijk niet geschikt of veilig.

Vermijd Voetmassage als u besmettelijke ziekten van de huid, schimmelhuid, laesies en osteoporose heeft. Het kan ook niet goed zijn voor mensen met diabetes, artrose (die de enkel of voet beïnvloedt), problemen met de bloedsomloop, actieve infecties, galstenen, nierstenen of bepaalde soorten kanker.

Zwangere vrouwen moeten reflexologie vermijden. In plaats daarvan bieden wij gespecialiseerde zwangerschapsmassage aan.

Voetmassage met een budget

U dient uw verzekeringsmaatschappij te vragen of zij de Foot Massage dekken, en wij kunnen u een gedetailleerde factuur bezorgen.

Wij werken NIET samen met een verzekeringsmaatschappij, dus zorg ervoor dat u contact opneemt met uw zorgverzekeraar en controleer de dekking van uw polis.

Er zijn echter enkele manieren waarop u de financiële last van de behandeling van uw voeten op regelmatige basis kunt verminderen.

Als u van plan bent om regelmatig een voetmassage te ondergaan bij Massage Sense, hebben we verschillende pakketten met korting ontwikkeld die zeker aan uw behoeften zullen voldoen.

Disclaimer

Het doel van onze voetmassage is ontspanning van de voeten. De meeste mensen vinden dat de voetbehandeling ook het hele lichaam ontspant. Voetmassage kan niet worden gebruikt om een diagnose te stellen of een medische aandoening te behandelen Elke medische aandoening moet worden beoordeeld door een arts.

Iedereen reageert anders op de druk die op de voeten wordt uitgeoefend. De behandeling moet stevig zijn, maar mag op geen enkele manier pijnlijk zijn. Als u pijn ondervindt, stop dan onmiddellijk met de behandeling en laat de druk aanpassen totdat deze stevig aanvoelt.

Het is vooral belangrijk dat vrouwen die zwanger zijn zich voor een voetmassage melden bij hun arts. Laat de therapeut ook vooraf weten dat u zwanger bent.

 

We raden je aan ons annuleringsbeleid te lezen voordat je de afspraak boekt.


                                                 Plan je afspraak


VALUE DEAL

Fixed

 • Geen restitutie
 • Vooraf betalen
 • Geen kortingen mogelijk
 

          Flexible

 • Betaal later, geen aanbetaling nodig
 • Gratis annulering
 • (met minimaal 24 uur waarschuwing)
 60 min.  90 min.60 min.90 min.
NEW! Foot Massage €70
€101  €75€109
 

NEW Foot Massage Express

(45min)

 45min.

€ 52

 45min.

€ 56