Body scrub massage

Wist je dat je huid zich in 28 dagen vernieuwt?

Als een van de grootste organen van het menselijk lichaam is de huid verantwoordelijk voor een kwart van jouw dagelijkse ontgifting. Dit maakt het één van de belangrijkste eliminatie-organen en het is essentieel om het van vitaal te houden. De bodyscrubmassage is speciaal ontworpen om je huid zo functioneel mogelijk te houden.

De body scrub-massage exfolieert en hydrateert niet alleen je huid, maar hij vitaliseert ook vermoeide of overbelaste spieren.

In deze behandeling gebruiken we Himalaya-zout, dat bekend staat om zijn helende eigenschappen, reiniging en ontgifting. Bovendien houdt het exfoliëren van de huid met Himalayazout de poriën open en stimuleert het de afvoer van metabole afvalstoffen door je lichaam.

Andere voordelen van een body scrub-massage zijn:

  • Door de dode huidcellen te verwijderen, verbeteren we het absorptievermogen voor voedingsstoffen.
  • Schrobben stimuleert de bloedsomloop, verbetert de veerkracht van de huid en verhoogt omloop in de lymfeklieren.
  • Het verhoogt de celvernieuwing en frequent scrubben helpt cellulitis op te lossen.

Na een lichaamsscrubmassage voel je onmiddellijk resultaat. Je voelt je verfrist en je huid is zachter en schoner dan ooit!

Plan je afspraak

We raden je aan ons annuleringsbeleid te lezen voordat je de afspraak boekt.

Fixed Value deal
  • Geen restitutie
  • Vooraf betalen
  • Geen kortingen mogelijk
Flexible
  • Gratis annulering met minimaal 24 uur waarschuwing.
  • Betaal later, geen aanbetaling nodig.
90 minuten
Boek nu
€ 109,-
Boek nu
€ 117,-

Reviews

Elizabeth-HazlerhustAls een traktatie voor mezelf boekte ik de "Body scrub-massage". Dit is een complete body scrub, gevolgd door een heerlijke ontspannende massage. Je voelt echt achteraf dat je huid is 'vernieuwd'. De exfoliatie is niet te schurend (op sommige andere plaatsen heb je het gevoel dat je huid is verwijderd, geïrriteerd raakt en de ervaring pijnlijk is). NIET HIER bij Massage Sense! 1,5 uur puur genieten en ontspanning. Ik kan het iedereen aanbevelen!