Bovenrug & nek

Rugpijn en nekpijn gaan vaak samen. En hoewel het geen ernstige aandoening is, veroorzaken ze vaak veel pijn en ongemak. In feite komt ongeveer 95% van onze cli├źnten met deze klachten en ongeveer twee derde van de hele bevolking heeft op enig moment in hun leven nek- of schouderpijn.

Deze problemen kunnen worden veroorzaakt door een slechte houding tijdens het zitten of staan, ongemakkelijk buigen of verkeerd optillen. In de meeste gevallen zal rugpijn in een paar weken of maanden verbeteren, hoewel sommige mensen pijn of pijn op lange termijn ervaren die steeds weer terugkomt.

Het behandelplan

Als de pijn langdurig chronisch lijkt te zijn en je geen letsel hebt opgelopen, is een van de meest aannemelijke redenen mogelijk Bovenkruissyndroom of TMJ-syndroom. Als je merkt dat je lijdt aan dergelijke problemen, bieden wij een conservatieve behandeling in een vorm van behandelplan. Dit pakket bestaat uit 10 sessies verspreid over 10 weken. Gedurende deze tijd zal onze speciaal opgeleide therapeut individueel met je samenwerken. Ze zal probleemgebieden met een laserprecisie benaderen en veel begeleiding bieden bij het ontwikkelen of aanpassen van je thuis-oefeningsroutine om deze behandelingen te ondersteunen. We nemen ook behandelingen op die betrekking hebben op de stresscomponent van je klachten, omdat bekend is dat veel van de houdings- en spierproblemen toenemen door blootstelling aan emotionele, fysieke en chemische stress.

Deze behandeling is niet geschikt voor je als je niet klaar bent om je te committeren aan je behandelplan en als je verwacht een passieve ontvanger van de behandelingen te kunnen zijn. We zijn erg benieuwd naar je voortgang en werken samen met jou aan ons gemeenschappelijk doel (Jou beter maken – LANGE TERMIJN!). Dit zal alleen mogelijk zijn als je naar ons toe komt met een open geest om meer te weten te komen over je toestand, evenals de bereidheid om deel te nemen aan dit project.

Neem contact op met Zuzana om uw behandelplan te krijgen.

Reviews

Massage Sense werd mij aangeraden door een chiropractie. Ik heb een heel goede eerste ervaring gehad: de eigenaar, Zuzana, is een professionele massagetherapeut die niet alleen toegewijd is om te dienen, maar ook om iemand te helpen zichzelf te helpen. Ik word uitgenodigd om tijdens massages massages te geven, zodat de therapeut de massage op mijn behoeften kan richten. Ze bood me informatie aan om mijn welzijn verder te verbeteren. Massage Sense bood deze zomer een nieuw product: een behandelplan van 10 weken. Ik was geïnteresseerd om te zien of het me kon helpen met hoofdpijn die ik kreeg door te lang achter een computer te werken. De behandeling bestaat uit massages en oefeningen om thuis te oefenen. Ik ben nu halverwege en voel nu al veel verandering ten goede. Ik voel dat ik een betere houding heb, ik kan mijn spieren makkelijker in mijn nek en schouders binden (het voelt alsof ik oude vrienden weer ontmoet), ik heb het gevoel dat ik ruimte heb om te bewegen. En het voelt geweldig. Ik zal deze behandeling zeker afmaken en proberen de oefeningen te blijven doen.