Javaanse massage

Alleen voor vrouwen

Deze kenmerkende massagetherapie haalt haar inspiratie uit een 300 jaar oude traditie van de Javaanse koningen. Het was de voornaamste manier om hun gezondheid en welzijn in stand te houden. De Javaanse massage is een vaste routine, uitgevoerd over het hele lichaam. We maken gebruik van niet te zware Deep Tissue Massage technieken. Gedurende deze behandeling gebruikt de therapeut lange halen op een huid die ingesmeerd is met heerlijk geurende olie.

We hebben de eer gehad om deze unieke techniek te leren van de beste beschikbare bron, onze goede vriendin Cassie Lim. Cassie heeft deze techniek meegebracht uit Singapore. Deze behandeling is afgeleid van een 40 dagen durend koninklijk huwelijksritueel.

 

De essentie van Javaanse massage zit in het geloof dat het lichaam ‘luchten’ opslaat, die verstopping, griep of reuma tot gevolg hebben. De luchten zijn dus giftig, en moeten gespoeld worden. Door druk en speciale handbewegingen toe te passen worden de ‘winden’ uit het lichaam verwijderd. Deze massage is effectief in het verminderen van cellulites, het verbeteren van de bloedsomloop en verhoging van de energie.

 

Plan je afspraak

We raden je aan ons annuleringsbeleid te lezen voordat je de afspraak boekt.

Fixed Value deal
  • Geen restitutie
  • Vooraf betalen
  • Geen kortingen mogelijk
Flexible
  • Gratis annulering met minimaal 24 uur waarschuwing.
  • Betaal later, geen aanbetaling nodig.
60 minuten
Boek nu
€ 75,-
Boek nu
€ 81,-
90 minuten
Boek nu
€ 109,-
Boek nu
€ 117,-