Loyaliteits pakket

Ons Loyaliteits Pakket is een premium service die speciaal is ontworpen voor onze vaste klanten. Massages worden aangepast aan de behoeften van de klant en daarom kunnen we de beste resultaten bereiken. Het grote voordeel van het loyaliteitspakket is de korting die u ontvangt wanneer u het pakket koopt.

Pakket opties

Er zijn een paar combinaties die kunnen worden gekozen bij de aankoop van het pakket. U kunt het pakket kiezen dat uit 5 of 10 massages bestaat en of u de behandelingen 60 minuten of 90 minuten wilt laten duren.

Met dit pakket bieden we onze bestselling-behandeling, de sportmassage. U kunt echter ook kiezen voor een van de geüpgradede behandelingen zoals Hot Stone Massage of Javaanse massage. De prijs van het pakket wordt dan berekend op basis van de prijzen van die opgewaardeerde behandelingen.

  • Pakket van 5 behandelingen is 5 maanden geldig.
  • Pakket van 10 behandelingen is 10 maanden geldig.

Hoe het pakket te krijgen

Plan een Flexibele afspraak en betaal voorafgaand aan de eerste massage met je pinpas de prijs van het pakket ter plaatse. De afspraak die je hebt geboekt, wordt al geteld als eerste sessie van je pakket.

Houd er rekening mee dat wanneer je het loyaliteitspakket hebt, je altijd FLEXIBEL afspraaktype in onze online boeking moet gebruiken om je volgende afspraak te plannen.

 5 sessies10 sessies
Sport Massage 60 min€ 332.00€ 630.00
Sport Massage 90 min€ 479.00€ 909.00
Javanese Massage 60 min€ 356,-€ 675,-
Javanese Massage 90 min€ 517,-€ 981,-