Mindful massage

is een uitnodiging om precies te zijn waar je bent, hier en nu.

Met de eenvoudige maar krachtige gereedschappen van ademhaling, bewustzijn en aanraking zullen we samen onderzoeken wat er in je lichaam gebeurt.

De vorm die de massage inneemt, is zachtjes schommelen, diep weefsel werken of gewoon rustig vasthouden, afhankelijk van wat er in de situatie nodig is. We nemen de tijd om de impact te voelen, om het lichaam de gelegenheid te geven om te reageren en zijn diepe wijsheid te delen die buiten de geest ligt.

Omdat alles verwelkomd wordt met vriendelijke nieuwsgierigheid, voelt het lichaam zich vrij om zich te openen en diepere lagen te onthullen. Verborgen spanningspatronen die ooit nodig waren om ons te beschermen, kunnen naar de oppervlakte komen en worden vrijgegeven. Pijn die we niet langer bestrijden, kan ontspannen en verzachten. Ons licht dat we niet langer vrezen, kan gaan schijnen.

Onderliggende Mindful Massage is een integrale visie op lichaam, geest en ziel. De manier waarop je die ene vasthoudt, zal de anderen beïnvloeden. Het lichaam is een mooie toegang tot deze eenheid.

Bijvoorbeeld, leren ademen in de pijn of ongemak in ons lichaam tijdens de massage, opent ook de mogelijkheid om meer gemak te vinden in de ‘buitenwereld’. Leren om meer diep in ons lichaam te vertoeven, opent de mogelijkheid voor meer zelfvertrouwen en genade. Leren ontvankelijk te zijn voor wat zich zal omhullen, stelt ons in staat om meer vertrouwen te ontwikkelen. Het leren aanwezig te zijn als een getuige, stelt ons in staat om de altijd drukke geest tot rust te brengen.

Is Mindful Massage geschikt voor jou?

Het belangrijkste is jouw wens om actief deel te nemen aan de verkenning en je nieuwsgierigheid om meer te weten te komen. Het startpunt van de sessie kan lichamelijk ongemak, emotioneel ongemak of alleen het verlangen zijn om je ontspanning en begrip te verdiepen. Het is niet nodig om ervaring met lichaamswerk of opmerkzaamheid te hebben.

Tijdens de sessie werk ik meestal direct op de huid, maar als je je hier niet prettig bij voelt, zullen we een andere manier vinden. Over het algemeen gebruik ik weinig tot geen olie.

Plan je afspraak

We raden je aan ons annuleringsbeleid te lezen voordat je de afspraak boekt.

Fixed Value deal
  • Geen restitutie
  • Vooraf betalen
  • Geen kortingen mogelijk
Flexible
  • Gratis annulering met minimaal 24 uur waarschuwing.
  • Betaal later, geen aanbetaling nodig.
60 minuten
Boek nu
€ 70,-
Boek nu
€ 75,-
90 minuten
Boek nu
€ 101,-
Boek nu
€ 109,-