Sport massage

De sport massage is gebaseerd op Zweedse technieken en is een vorm van Deep tissue massage.  Je hoeft geen atleet te zijn om voordeel te hebben van deze massage.  Hij kan je helpen bij chronisch gespannen en samengetrokken gebieden, zoals een stijve nek, pijnlijke schouders en pijn in de onderrug.

We combineren de Zweedse en andere technieken zoals druk punten en Trigger point therapie. Deze combinaties stimuleren de circulatie van lymfevloeistof en bloed. Hierdoor krijgt het weefsel de juiste voedingsstoffen en zuurstof. Ook wordt metabolisch giftig afval verwijderd. Zo worden knopen in de spieren verminderd, en wordt het weer makkelijker je te bewegen.

Klanten worden geadviseerd om deze behandeling regulier te ontvangen, vanwege de vele voordelen van de sport massage:

  • Stimulering van ontgifting van het lichaam;
  • Verbetering van de bloedcirculatie en het lymfe systeem;
  • Stimuleert en verzacht de huid en zenuwen;
  • Verbeterd slapen;
  • Stimuleert het lichaam zelf sneller te helen.

Plan je afspraak

We raden je aan ons annuleringsbeleid te lezen voordat je de afspraak boekt.

Fixed Value deal
  • Geen restitutie
  • Vooraf betalen
  • Geen kortingen mogelijk
Flexible
  • Gratis annulering met minimaal 24 uur waarschuwing.
  • Betaal later, geen aanbetaling nodig.
60 minuten
Boek nu
€ 70,-
Boek nu
€ 75,-
90 minuten
Boek nu
€ 101,-
Boek nu
€ 109,-

Reviews

Medische hulp van een hoog kwaliteitsniveau is belangrijk, zeker voor een atleet. Ikzelf ben een schermer. Schermen is een zeer asymetrische sport, en het is daarom makkelijk om een blessure op te lopen. Door de hoeveelheid toernooien waar ik aan meedoe is snel herstel heel belangrijk. Ik heb met veel dokters, chiropractors en masseurs gewerkt. De laaste jaren krijg ik mijn massages bij Massage Sense. In deze periode merkte ik een grote vooruitgang in mijn sportieve resultaten.

Ik heb chronische nek- en rugklachten. Het team van Massage Sense is heel goed getrained. Ze begrijpen de problemen, vinden ze en kunnen heel specifieke behandelingen uitvoeren. Dit is niet een oppervlakkige massage die overal wordt aangeboden. Ik ben een hele blije klant.

Het eerste moment dat ik bij Massage Sense kwam voelde ik me aangenaam. Ik werd welkom geheten door een heel vriendelijk= en professioneel team. Er werd heel goed voor me gezorgd gedurende de sessie. De therapeut luisterde goed naar al mijn klachten en gaf me een zeer effectieve behandeling die de probleemgebieden aanpakte. Je kunt kiezen of je het stil wil hebben tijdens een sessie, of een goed gesprek. De therapeut schakelt met gemakt tussen vriendelijk en professioneel. Ze vragen vaak om feedback en passen makkelijk de behandeling aan aan je wensen. Ik raad ten zeerste aan om een bezoek te brengen aan Massage Sense en een massage te ervaren op een totaal ander niveau dan je ooit eerder hebt gehad.