Vertragen & opladen

Het is gebleken dat mensen door op de juiste momenten langzamer aan te doen, merken dat ze het beter doen in veel aspecten van hun leven, in gezondheid, dieet, school, relaties en zelfs op het werk.

Regelmatig vertragen van onze drukke levens verhoogt onze productiviteit aanzienlijk, onze hersenen worden weer meer in staat tot creatief denken en ons evenwicht in het zenuwstelsel komt terug. Dit voorkomt veel van de hedendaagse psychische problemen die mensen ervaren bij blootstelling aan hoge niveaus van stress, zoals slaapproblemen, burn-out, angst en depressie. Wanneer je regelmatig de tijd neemt om te vertragen en op te laden, groeit de tevredenheid en het algehele geluk van het leven en rapporteren mensen opnieuw hun motivatie en passie voor dingen.

Door ons 10-weekse programma te volgen, cultiveer je je basis voor een gezonde mentale houding en persoonlijk geluk en investeer je ook in het voorkomen van mogelijke mentale letsels veroorzaakt door de veeleisende wereld van vandaag. Dit programma is ook een ideale ondersteuning voor een sessie fysiotherapie door een emotionele component van fysieke pijn, zoals rugpijn, aan te pakken.

Dit programma is een zeer betaalbare manier om mentale en fysieke ondersteuning te ontvangen voor een langere periode van tijd!

Hoe werkt dit programma?

Je zult wekelijkse massage-sessies hebben van 30 minuten, ontworpen om het parasympathische zenuwstelsel te stimuleren, wat voor diepere ontspanning en een betere hormonale balans zorgt. Gebleken is dat massage naast het vrijgeven van de spierspanning ook productiehormonen zoals endorfine, oxytocine en dopamine bevordert. Deze hebben het vermogen om de schade veroorzaakt door stresshormonen adrenaline en cortisol te compenseren.

Elke massagesessie wordt ondersteund met audio-geleide ontspanning die is ontworpen om je zelfvertrouwen en gestage achtergrondgeluk te bevorderen.

Dit programma zal je stap voor stap begeleiden door emotionele omgangs-strategieën en strategieën voor het voorkomen van emotioneel letsel. Na elke sessie ontvangt u instructies voor een bepaalde omgangs-techniek die je als een krachtige tool voor geestelijke hygiëne zal dienen en die e algehele psychologische veerkracht efficiënt zal versterken.

Wie kan profiteren van dit programma?

Dit behandelplan is geschikt voor mensen die worden blootgesteld aan omgevingen met veel stress, bijvoorbeeld universiteitsstudenten, voltijds werkende ouders, ondernemers en professionals die zijn gepositioneerd in competitieve gebieden.

Wat moet je doen?

Kijk of je regelmatig tijd kunt maken die je aan dit programma besteedt.
Stuur een e-mail naar zuzana@massagesense.nl en abonneer je op dit programma.

Wat kost het?

Vertragen en opladen 10 weken programma € 490, –

Reviews

In 2015 heb ik een programma van tien weken voor bovenrug en nek bijgewoond, wat me enorm heeft geholpen. Daar hoorde ik over een nieuw programma over geluk en vertraging dat in 2016 van start zou gaan. Toen het echt druk was op het werk en ik moeite had om te vertragen in de weekenden besloot ik om dit programma bij Massage Sense te proberen. Ik ben blij dat ik dat gedaan heb! Ik voel me verwend en heel goed daarna. Wekelijkse oefeningen helpen me bewust te worden van gewoonten die nuttig zijn (of niet!). Ik vind de investering in mezelf echt de moeite waard. Ik heb een paar collega's aanbevolen om dit ook te proberen.

Na een regelmatige massage kreeg ik te horen dat ik te maken kreeg met stressgerelateerde problemen. Zuzana raadde me een nieuw soort therapie aan; Vertragen en herladen programma. Het is een massage van een halfuur en tijdens de massage luister je naar begeleide ontspanning om je gelukkiger en zelfverzekerder te laten worden over je leven. Ook ontvangen oefeningen en leesmateriaal / informatie over gelukkiger worden om thuis te lezen en oefenen. Het programma deed me echt denken en hielp me om een ​​positiever beeld te krijgen. Het hielp me om me bewust te worden van waar ik mee worstelde en hielp me om beter te leren ontspannen. Het is een programma voor tien keer / weken en ik denk echt dat het geld dat ik betaalde de moeite waard was. Ik raad aan om de therapie te nemen als je je down voelt en moeite hebt met ontspannen of gelukkig zijn in het leven. Het heeft me enorm geholpen!