Warme bamboe massage

Tijd om iets nieuws te proberen?

Ondanks dat het een relatief nieuwe massagetechniek in de westerse wereld is, is het concept van bamboemassage al vele eeuwen in gebruik.

Het gebruik van bamboe in Chinese en Japanse helende technieken bestaat al duizenden jaren, omdat wordt aangenomen dat het vele genezende eigenschappen heeft. Bamboemassage is een techniek die gebruik maakt van verschillende lengte en diameter bamboestokken voor diep weefselwerk.

In onze massagepraktijk gebruiken we de zogenaamde Bamboo Fusion Technique, waarbij we het gebruik van massageolie, verwarmde bamboestokken van verschillende lengtes / afmetingen, handen, ellebogen en onderarmen combineren. Dit zorgt voor een effectieve behandeling van chronische pijnaandoeningen veroorzaakt door stress en spanning. Het draagt ​​ook bij aan een verbetering van de sportprestaties.

De massage zelf bevordert de bloedsomloop, sensorische zenuwperceptie en lymfedrainage en zorgt voor een diep gevoel van ontspanning en welzijn. Men denkt dat bamboesticks de Yin & Yang-energieën in evenwicht houden.

Let op: als je vrij slank bent, is deze behandeling waarschijnlijk geschikt voor jou.

Plan je afspraak

We raden je aan ons annuleringsbeleid te lezen voordat je de afspraak boekt.

Fixed Value deal
  • Geen restitutie
  • Vooraf betalen
  • Geen kortingen mogelijk
Flexible
  • Gratis annulering met minimaal 24 uur waarschuwing.
  • Betaal later, geen aanbetaling nodig.
60 minuten
Boek nu
€ 70,-
Boek nu
€ 75,-
90 minuten
Boek nu
€ 101,-
Boek nu
€ 109,-

Reviews

Totdat je een 'warme bamboe'-massage door Ildiko hebt gehad, kun je je echt niet voorstellen hoe goed een massage kan voelen. Haar handen, de olie, de warme bamboe - het is een geweldige combinatie.

SarahIk heb onlangs de Bamboo-massage met Ildiko geprobeerd, en het was geweldig! De warme bamboestokken gladden grote spiergroepen glad, vooral in mijn benen, en de combinatie van de stokjes en de meer traditionele massage zorgden ervoor dat ik ontspannen en klaar voor een nieuwe week was. Ik kijk uit naar mijn volgende!