Zwangerschaps massage

Zwangerschapsmassage is een massagetherapie die specifiek is afgestemd op de behoeften van de zwangere moeder. Het verschil met een gewone massage is dat het lichaam van de moeder goed moet worden gepositioneerd en ondersteund tijdens de massage, met behulp van speciaal ontworpen opvulling. Dit is niet alleen heel comfortabel, maar ook veilig voor jou en je baby. Het is ook mogelijk om een ​​zwangerschapsmassage te krijgen in een semi-liggende positie op uw verzoek of aanbeveling van je huisarts.

Zwangerschapsmassage verminderd stress, zwelling in de armen en benen door de bloed- en lymfecirculatie te verhogen, waardoor pijn en kramp in spieren en gewrichten worden verlicht. Het is een populaire aanvullende therapie tijdens de zwangerschap voor rugpijn, wanneer keuzes voor pijnverlichting, zoals medicatie, vaak beperkt zijn.

Massage kan niet alleen lichamelijk gunstig zijn, maar de menselijke aanraking kan geruststellend zijn en emotionele ondersteuning bieden tijdens de zwangerschap. Van massagetherapie is gebleken dat deze angst en depressie vermindert.

Onze massagetherapeuten hebben een gespecialiseerde training gehad in de zwangerschapsmassage en we weten wat veilig is voor jou en je baby.

Zwangerschapsmassage is gunstig voor bijna iedereen. Zelfs vrouwen die meerlingen dragen kunnen veel baat hebben bij massage. Er kunnen bepaalde aandoeningen zijn die al dan niet gerelateerd zijn aan de zwangerschap en die een massage of bepaalde soorten massage zouden kunnen uitsluiten. Dit kunnen vrouwen zijn die een risico lopen op vroegtijdige bevalling, vrouwen met bloedstolsels of stollingsstoornissen en andere kwalen. Om deze reden raden wij aan dat je pas na het eerste trimester van jouw zwangerschap en uiterlijk 32 weken zwangerschap een afspraak voor massage maakt.

Plan je afspraak

We raden je aan ons annuleringsbeleid te lezen voordat je de afspraak boekt.

Fixed Value deal
  • Geen restitutie
  • Vooraf betalen
  • Geen kortingen mogelijk
Flexible
  • Gratis annulering met minimaal 24 uur waarschuwing.
  • Betaal later, geen aanbetaling nodig.
60 minuten
Boek nu
€ 70,-
Boek nu
€ 75,-

Reviews

Geweldige zwangerschapsmassage met een speciaal ontworpen kussen waarmee je op je voorhoofd kunt liggen. Een traktatie voor elke zwangere vrouw! Zoals gewoonlijk, zeer professioneel en zeer ontspannend.

De twee zwangerschapsmassages die ik met Bianca had, waren twee van de beste massages die ik ooit heb gehad. Ze is bijzonder aardig en erg sterk! Ze deed wonderen voor mijn gespannen rug en schouders en algemeen gevoel van ontspanning tijdens een tijd van pijntjes. Je kunt zien dat ze oprecht om haar klanten en hun welzijn geeft. Ik waardeerde ook ten zeerste dat Zuzana, de directeur, alles deed om me in staat te stellen een massage in te plannen, ook al waren alle kamers vol. Dankbaar dat ik dit heb gehad tijdens mijn zwangerschap - dank u!