Nieuwe!

From now on, all our Flexible appointments will also lead you to a payment page.

  • You may Select the option: “No Online Payment”
  • If you received a Coupon Code via email, you may use it to pay online.
  • If you still prefer to pay at the practice, please do NOT use the Coupon online, and just make sure you have it with you for your appointment.

Bij Massage Sense houden we ervan om ons te verbeteren en onze gasten alleen het beste te geven.

Elke therapeut brengt verschillende talenten, ervaringen en certificeringen met zich mee, en we willen ervoor zorgen dat iedereen hiervan kan profiteren.

U kunt een aantal massages vinden bij een van de therapeuten, of alleen bij een aantal van de therapeuten.

 

NIEUW! Handmatige lymfedrainage (Renata França’s Methode)

Deze methode is een combinatie van modellering en vermindering van massage manoeuvres met lymfedrainage ontwikkeld door de Braziliaanse schoonheidsspecialiste Renata França.

 

NIEUW! Ont-spanningsmassage

Gebaseerd op de Zweedse of Klassieke Massage, onze De-Stress Massage is een prachtige combinatie van lichte tot stevige glijdende slagen, geïntegreerd met stretching en het uitrekken van de gewrichten, het is een proces dat totale ontspanning en het loslaten van de spierspanning bevordert.

 

NIEUW! Stoelmassage

Deze massage is een handige, snelle en goedkope manier om te genieten van de voordelen van de massage.

 

NIEUW! On-Site / Bedrijfsstoel Massage

Het idee van bedrijfsstoelmassage is dat u het kantoor niet hoeft te verlaten om uw team te helpen met het verzorgen van hun geest en lichaam.

NIEUW! Shiatsu 

Shiatsu is een vorm van massagetherapie die vooral in Japan is ontwikkeld. Met zijn naam die is afgeleid van de Japanse term voor “vingerdruk”, gaat het om het uitoefenen van druk op specifieke punten op het lichaam, het verplaatsen van het ene punt naar het andere in een ritmische volgorde.

NIEUW! Thaise massage

De ervaring bestaat uit een combinatie van zachte druk langs de Sen Lines en Yoga-achtige strekkingen, waardoor het vaak wordt aangeduid als een soort van geassisteerde Yoga.

 

75min Massage, nu beschikbaar voor:

 

15 and 30 min Cupping, nu beschikbaar voor: