Ons verhaal en onze missie

Massage Sense is opgericht in 2011 en is de afgelopen jaren beoordeeld als Nr. 1 van 42 Spa’s en Wellness bedrijven in Den Haag.

Het belangrijkste doel van het bedrijf is altijd geweest om de klanten te voorzien van de hoogste kwaliteitsmassage en een geweldige en gastvrije sfeer. Een van de grootste prioriteiten van de oprichter is altijd geweest om uitstekende therapeuten in te huren, die de cliënten een superieure en onderscheidende behandeling kunnen geven. Dat heeft er enorm toe bijgedragen dat het bedrijf al die tijd op de eerste plaats is blijven staan en dat is de belangrijkste reden waarom de cliënten steeds weer terugkomen. Haar reclame was vooral mond-tot-mondreclame voor een aantal jaren.

Massage Sense werd in juli 2019 verkocht en staat nu onder nieuw management.

We omarmen het verleden en richten ons op de toekomst waar het bedrijf naartoe gaat. De hoge waarden die ons onderscheiden blijven behouden.

De belangrijkste focus is het handhaven van uitmuntendheid in onze kwaliteitsnormen, en altijd meer waarde te bieden aan onze klanten.

Het is ook zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat de therapeuten het gevoel hebben dat ze een waardevol onderdeel van het bedrijf zijn, en worden voorzien van een geweldige werkomgeving en omstandigheden.

Ons “concurrentievoordeel” is ons vermogen om intuïtieve massage te geven – om in de spieren, de houding en de aanwezigheid van de cliënt aan te voelen wat er nodig is – waar de pijn is, waar de spanning is. Er is een manier waarop jaren van studie van de techniek te combineren met een diepe kennis van kinesiologie en anatomie, die vervolgens wordt gesynthetiseerd met een acuut gevoel van empathie en het vermogen om mensen te “lezen” die ons in staat stelt om een massage-ervaring te bieden die precies is wat elke cliënt nodig heeft op dat gegeven moment.

We hebben herhaaldelijk gehoord van mond-tot-mond aanbevelingen die nieuwe cliënten binnenbrengen met woorden als “magische handen” en “een hoger gevoel van genezing”.

Onze missie

Onze missie is om een warme, uitnodigende en comfortabele omgeving te bieden aan elke gast die door onze deur loopt. Massage Sense stelt u in staat om te ontspannen en te genezen door het creëren van een unieke welzijnservaring. Elke therapeut brengt zijn of haar passie, unieke vaardigheden, persoonlijke benadering en begrip mee om ervoor te zorgen dat elke gast een kenmerkende ervaring krijgt. Elk lid van het Massage Sense-team heeft een passie voor haar werk, en die passie drijft ons om de hoogste normen van uitmuntendheid te bereiken.

Herstel, herstel en verbetering van de prestaties van uw lichaam door middel van outcome-based Massage Therapy. Onze Licensed Massage Therapists evalueren uw behoeften en zorgen voor de juiste behandeling op het juiste moment.

Of u nu een atleet bent, een ouder, of een blessure heeft, Massage Sense’s therapeuten zullen het beste doen om u te helpen: stress loslaten; de functie van uw immuunsysteem verbeteren; beter slapen; spierpijn en -pijn verlichten; angst verminderen, uw geest kalmeren en u ontspannen, dit alles helpt u om duidelijker te denken en te functioneren.