Kamila

Mijn naam is Kamila, een Poolse fysiotherapeut die sinds juli 2016 in Nederland woont.

Ik heb 4 jaar professionele ervaring in fysiotherapie en massage. Veel cursussen van verschillende soorten massage en fysiotherapie hebben mijn ervaring en kennis verrijkt.

Ik volgde:

Massage in biologische regeneratie en cosmetica- anticellulitismassage, Chinese zuignap-anti-cellulitismassage, hotstone-massage, bamboemassage.

Revalidatiemassage – ontspanningsmassage met aromatherapie-elementen, sportmassage, Moxa-therapie.

Fysiotherapie – geïntegreerde Soft Touch-technieken Triggerpoints, pijn en spiertonus, handmatige therapie op het concept van Brian Mulligan, PNF-concept en kinesiologische taping.

Dankzij dat ik beide werelden kan verbinden, kan ik mensen helpen om een ​​balans te vinden tussen lichaam en geest.

Als fysiotherapeut implementeer ik ook coachingstechnieken om mensen te helpen hun doelen op het gebied van wellness te bereiken.

Wanneer ik met mensen werk, is het belangrijkste voor mij om individuele en psychologische benaderingen te combineren. Veel “problemen”, die in onze hoofden zitten, kunnen onze fysieke gezondheid en welzijn beïnvloeden.

Ik ben een positieve en enthousiaste persoon met een gevoel voor humor. Ik werk graag met mensen en voor de mensen.

Massage geeft me plezier. Tijdens de therapie geef ik alles. Ik streef naar een warme sfeer tussen mij en mijn klanten en een gevoel van veiligheid. Ik geloof dat het een basis is voor een efficiënte therapie.

KamilaBoek nu