Phone

(+31) 648066574

Email

info@massagesense.nl

Opening Hours

Mon - Sat: 10:00 - 19:00 / Sun: 12:00 - 17:00

Het beste compliment dat u ons kunt geven, is een verwijzing.

Om u te laten zien hoezeer wij uw vertrouwen waarderen, willen wij u bedanken met ons nieuwe Referral Programma.

Ontdek hoe u 20% Korting kunt krijgen op uw afspraken en ook een GRATIS Massage!

 Referral Programma voor Referrers:

Voorwaarden van het Referentieprogramma voor Referees:

U heeft dus een Referral kaart ontvangen! Geweldig!

Hier is hoe ons Referral Programma werkt:

1- Selecteer uw voorkeursmassage in ons Dienstenmenu;

2- Zorg ervoor dat u de Flexibele Afspraak kiest;

3- Maak een afspraak op basis van uw gemak;

4- Zorg ervoor dat u de Referral kaart met de naam van de referrer en de e-mail meeneemt;

5- Geniet van 20% korting op uw afspraak!

6- Heeft u genoten van uw massage en wilt u Massage Sense aanbevelen aan uw familie en vrienden? Vraag dan de therapeut om enkele Referral kaarten.

U bent nu een Referrer, dus controleer de voorwaarden hierboven over hoe u kunt genieten van meer korting en een Gratis Massage!

Algemene Voorwaarden:

  • Referralkortingen zijn niet overdraagbaar en mogen niet worden verkocht, toegewezen of aan iemand anders worden gegeven, en mogen niet worden ingewisseld voor contant geld.
  • Referralkortingen kunnen niet worden gebruikt voor de aankoop van producten of cadeaubonnen.
  • Referralkortingen mogen slechts één per transactie worden toegepast; met andere woorden, als u twee Referral kortingscertificaten hebt met een totale korting van 40% (20% korting voor elke Referral kaart), kan slechts één certificaat met 20% korting per transactie worden gebruikt. Referral Certificaten mogen niet worden gecombineerd.
  • Referral kortingen kunnen niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingsaanbiedingen, zoals loyaliteitspakketten, Lazy Mondays of andere;
  • De Referrer ontvangt een 20% Korting Certificaat voor elke succesvolle Referee.  (Een succesvolle Referee betekent dat hij/zij de Referral kaart daadwerkelijk heeft gepresenteerd die hij/zij heeft ontvangen en betaald).
  • Voor elke 5 succesvolle referee’s ontvangt de referrer een gratis massage.
    De lengte van de gratis massage is afhankelijk van de gemiddelde lengte van de sessies van de referees.
  • De sessies met korting van de Referrer zijn alleen op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag te boeken.
  • De sessies met korting voor de Referee kunnen op elk moment geboekt worden.

 

Ik heb iemand terugverwezen in… . Kun je me nu korting geven?

We stellen uw doorverwijzing zeer op prijs, en daarom hebben we besloten om dit programma nu te maken. Het spijt ons, maar het Referral programma is alleen geldig voor verwijzingen vanaf 14 juli 2020. Er is geen handmatige tracering of korting met terugwerkende kracht mogelijk.

 

Recht om het programma te annuleren of de voorwaarden te wijzigen.

Massage Sense behoudt zich het recht voor om het programma te wijzigen en/of te beëindigen en/of alle of een deel van deze voorwaarden of enig beleid met betrekking tot het programma te wijzigen op elk gewenst moment en naar eigen goeddunken, met inbegrip van, zonder beperking, het recht om het programma te beëindigen of te wijzigen van eventuele programmavoordelen of vervaldata voor referralkortingen, of om aan te passen hoe referralkortingen worden verdiend, berekend of ingewisseld.

Als we stoppen met het programma of het programma samenvoegen in een ander beloningsprogramma, als we wijzigingen aanbrengen, zullen we de gewijzigde voorwaarden op onze website plaatsen.

We kunnen u ook te allen tijde de deelname aan het doorverwijzingsprogramma ontzeggen als we redenen hebben om aan te nemen dat u zich niet aan de voorwaarden van het programma houdt.

Frauduleuze activiteit.

Respecteer het Verwijzingsprogramma door alleen echte personen die aan onze eisen voldoen door te verwijzen. Massage Sense behoudt zich het recht voor om alle verwijzingskortingen nietig te verklaren en elke actie te ondernemen die wij redelijkerwijs noodzakelijk achten.